Cum arata Mary de la ''Puterea dragostei'' atunci cand era mai plinuta! Imaginile pe care le-ar dori sterse

Autor: O.P.

Mary a fost una dintre cele mai indragite concurente de la ''Puterea dragostei''.

Mary si Robert au iesit din casa ''Puterea dragostei'' pentru a-si trai povestea de dragoste in afara emisiunii. Cei doi s-au mutat impreuna la Bucuresti si mai mult decat atat, s-au logodit. Robert a cerut-o de sotie chiar de Revelion si a luat-o total prina surprindere. 

Mary s-a amuzat la culme cand a vazut o imagine cu ea, de la venirea ei in casa Puterea dragostei, atunci cand era mai plinuta. 

Iata cum arata Mary cand a pasit pentru prima oara in emisiune: 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Mary si Robert

Mary a postat in urma cu ceva timp o fotografie pe o retea de socializare, in care isi arata burtica alaturi de Simina. Acum, Mary a postat un vlog in care le-a aratat tuturor cum a fost facut acea fotografie si daca este sau nu insarcinata. 

Citeste si: Andreea Pirui de la "Puterea dragostei" a lamurit totul despre ceea ce se intampla intre ea si Marius! Mai sunt sau nu un cuplu? Iata dovada clara!

In video se vede cum Simina ii aranjeaza lui Mary ''ceva'' pe sub rochie pentru a parea insarcinata. Zanoaga a spus ca asa a facut si Simina pana sa ramana insarcinata. Asadar, desi nu este inca gravida, se pare ca Mary isi doreste un copil.

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!