Cum arată mama lui Şafak Başkaya, Sedat din serialul Fiica ambasadorului. Fotografia emoționantă pe care a postat-o actorul pe instagram

,
cine e mama lui Şafak Başkaya

Şafak Başkaya, actorul care îi dă viață lui Sedat în serialul Fiica ambasadorului 

[Sursa foto: instagram Şafak Başkaya ]

Şafak Başkaya, actorul care îl interpretează pe Sedat în serialul Fiica ambasadorului, a postat pe instagram o fotografie cu mama lui. Cum arată cea mai importantă femeie din viața actorului?


In articol:

Şafak Başkaya este un actor turc foarte apreciat de public, iar acum, fanii serialelor turcești din România îl pot urmări în rolul lui Sedat în serialul turcesc Fiica ambasadorului.

Iată cum arată mama actorului Şafak Başkaya și ce mesaj emoționant i-a transmis acesteia cu ocazia zilei de naștere.

Cine este și cum arată mama actorului Şafak Başkaya? Fotografie de colecție 

Părinții i-au fost tot timpul alături și l-au sprijinit în carieră, ei fiind cei care i-au descoperit pasiunea pentru actorie în adolescență. Recent, Şafak Başkaya și-a sărbătorit mama și a vrut să marcheze momentul și în mediul online. Astfel, actorul care dă viață personajului Sedat în serialul turcesc Fiica ambasadorului a postat pe instagram mai multe fotografii, printre care și o imagine în care apare alături de mama lui. Actorul a ținut să îi transmită public un mesaj celei mai importante femei din viața lui, având în vedere că pe data de 23 aprilie aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere.

„Fiecare 23 aprilie este o sărbătoare. Astăzi i-am sărbătorit ziua de naștere mamei. La mulți ani, mamă! Multă fericire, sănătate, liniște și să fii mereu zâmbitoare”, este mesajul pe care actorul Şafak Başkaya l-a postat pe contul de instagram.

Acesta a petrecut momente frumoase în compania celor dragi, în centrul atenției fiind mama actorului care și-a serbat ziua de naștere. Prietenii virtuali ai actorului turc au reacționat imediat pe instagram și i-au transmis nenumărate urări mamei acestuia. 

Fotografia în care actorul Şafak Başkaya apare alături de mama lui este cu adevărat una de colecție, având în vedere că acesta se afișează destul de rar alături de cei dragi. Pe contul de instagram, actorul care îl interpretează pe Sedat în serialul turcesc Fiica ambasadorului postează mai mult imagini din serialele în care joacă, dorind să se facă remarcat datorită activității sale profesionale.

Şafak Başkaya mama

Şafak Başkaya și mama lui

[Sursa foto: instagram Şafak Başkaya ]

Citeste si: Cine este și câți ani are Sedat din serialul Fiica ambasadorului! Iată în ce producții de succes a mai jucat celebrul Şafak Başkaya

Cine este, de fapt, Şafak Başkaya și în ce seriale a mai jucat? 

În prezent, actorul Şafak Başkaya poate fi urmărit în serialul Fiica ambasadorului, acolo unde interpretează rolul lui Sedat, fostul soț al frumoasei Mavi. În trecut, actorul a putut fi urmărit de publicul din România și în serialul de succes Suleyman Magnificul, sub domnia iubirii. Atunci, Şafak Başkaya a jucat rolul lui Ferhat Agha. Ulterior, telespectatorii Kanal D l-au putut urmări și în serialul Patria mea ești tu.

Şafak Başkaya are 38 de ani, s-a născut pe data de 9 iulie 1983, iar de-a lungul timpului a reușit să își construiască o carieră de succes în domeniul cinematografiei. Și-a făcut debutul în cinematografie în anul 2011, când a jucat în Clubul rataților. Pentru cariera de actor, Şafak Başkaya s-a pregătit temeinic, astfel că a urmat cursurile Facultății de Teatru și Film din cadrul Universității Maltepe, din Istanbul.

Citeste si: Tuba Büyüküstün, cea care dă viață personajului Mavi în Fiica ambasadorului, apariție incendiară în mediul online. Iată cum s-a fotografiat actrița

 

Citește-ne pe

Citește și:

Misterele celor mai spectaculoase peşteri din munţii Hunedoarei. Unde s-ar fi aflat comoara lui Decebal

Norocul îi surâde lui Engin Akyürek, pe plan profesional! Iată care sunt noile sale proiecte importante!

Procesul care bate și cele mai tari bancuri: Un indian s-a judecat 22 de ani cu căile ferate pentru 25 de cenți

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este sora mai mică a lui Umit din serialul „Mă numesc Zuleyha”. Hande Soral și sora ei seamănă ca două picături de apă

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies