Cum arăta Livian de la Puterea Dragostei în prima lui zi de școală? FOTO

,
livian prima zi de scoala
Livian, fost concurent la Puterea Dragostei[Sursa foto: Instagram]

Acum a crescut și datorită participării la Puterea Dragostei este cunoscut în toată țara, dar puțini știu cum arată Livian în prima lui zi de școală.


In articol:

Începutul anului școlar este, de fiecare dată, momentul în care majoritatea persoanelor devin nostalgice. Dacă elevii așteaptă cu nerăbdare să își întâlnească colegii și să povestească toate experiențele din timpul verii, adulții își amintesc cu drag de sunetul clopoțelului și de emoțiile din prima zi de școală.

Îl recunoști? Așa arăta Livian în copilărie

Livian este unul dintre cei mai controversați concurenți de la Puterea Dragostei. Dacă acum este aproape imposibil să nu fie recunoscut pe stradă, devenind popular atât datorită participării la show-ul matrimonial, cât și prin vlogurile pe care le postează pe canalul său de Youtube, în urmă cu mai mulți ani, Livian era la fel ca toți copiii de vârsta lui.

Deși nu a publicat o fotografie cu el din prima zi de școală, în mediul online au circulat mai multe imagini cu Livian, fotografii realizate în aceeași perioadă. Încă de mic, părinții l-au răsfățat cu cadouri scumpe, după cum se poate vedea într-o imagine în care apare purtând la gât un lanț gros de aur.

livian prima zi de scoala
Așa arăta Livian în copilărie[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Ce fac Livian și Florentina atunci când sunt împreună? Iată unde au fost surprinși cei doi

În urmă cu ceva timp, Livian a dezvăluit într-un vlog că a avut o copilărie frumoasă, dar că au existat și câteva momente mai puțin plăcute care au reușit să îl marcheze. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost pe punctul de a-și pierde viața când era doar un copil, asta după ce a ingerat o substanță toxică. 

livian prima zi de scoala
Livian și tatăl său, Nelson Mondialu[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Livian și Florentina, dezbrăcați în pat. Au uitat de inhibiții și s-au fotografiat în așternuturi

"Eram grăsuț, dar nu mă dădeam înlături de la sport și am venit acasă, eram tot transpirat, rupt de sete, rupt de foame, iar pe scara blocului se vopsea. Aveam în jur de 6-7 ani. Se vopsea pe scara blocului, iar mama a pus staniol pe ușă și scoci ca să nu se murdărească de vopsea. Ei bine, după ce s-a vopsit casa scării, mama a luat scociul, dar a rămas maro și a cerut diluant. Era într-o sticlă de apă minerală, mama l-a pus la ușă, aveam un cuier atunci. Eu am venit de la fotbal, am intrat (...) am luat sticla de apă minerală, am stat pe hol și am deschis-o să beau. Mama a trecut, nu m-a văzut. Ridic un pic sticla, simt un miros ciudat, mă uit în jur și am zis că miroase din hol. Am luat două gâturi, iau sticla de la gură și nu știu să vă reproduc sentimentul, când mi-am dat seama că ceva nu e în regulă am vrut să o strig pe mama și nu am mai putut.", a povestit Livian pe canalul său de Youtube.

Citeste si: Mari îl atacă pe Livian după ce a spus că nu mai avea sentimente pentru Bianca din martie: „Cea mai tare minciună”

 

Citește și:

Cum arăta Bianca Comănici în prima ei zi de școală. FOTO

Procurorul general al României, anunțul care dă FIORI infractorilor: durata urmăririi penale se SCURTEAZĂ

Andra Voloș, alături de un bărbat misterios în Istanbul! Imaginile care o să îl scoată din minți pe Mocanu

Bogdan Mocanu, decizie radicală după ce Andra Voloș a intrat în casa Puterea Dragostei: "Mi-am făcut bagajul și..." Unde a plecat?

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies