Cum arăta Bianca Comănici în prima ei zi de școală. FOTO

,
Bianca Comănici
Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei

Bianca Comănici a postat pe Story o poză cu ea în prima zi de școală. Câștigătoarea primelor două sezoane de la Puterea dragostei e greu de recunoscut în poză.


In articol:

Bianca Comănici era complet diferită în prima zi de școală față de cum o știm noi astăzi. Cu părul tuns scurt, băiețește, Bianca Comănici părea în poză foarte entuziasmată de momentul respectiv.

Bianca Comănici
Așa arăta Bianca Comănici în prima zi de școală

Pe internet circulă și alte imagini cu Bianca Comănici de pe vremea când fosta concurentă de la Puterea dragostei era la școală, mai ales fotografii cu ea din liceu.

Bianca Comănici
Bianca Comănici în liceu

Școala urmează să înceapă, pe 14 septembrie, însă în condiții cu totul diferite față de cum le știam și cu încă multă incertitudine.

Bianca Comănici
Bianca Comănici, în clasă

Mai multe școli vor rămâne închise, din pricina cazurilor de coronavirus din localități, iar altele, inclusiv în București, vor rămâne închise din cauză că încă nu au fost renovate!

Potrivit unor surse citate de mai multe instituții mass-media, ministrul Educației, Monica Anisie, ar urma să fie remaniată din pricina incertitudinii în care va începe anul școlar, pe 14 septembrie.

Bianca Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane Puterea dragostei!

Bianca Comănici a reușit să câștige primele două sezoane de la Puterea dragostei. Dacă în primul câștigător alături de ea a fost Bogdan Mocanu, în cel de al doilea învingătorul de la băieți a fost Livian Nelson Pop, nimeni altul decât iubitul ei din competiție.

Bianca Comănici și Livian Pop s-au despărțit înainte de sfârșitul celui de al doilea sezon Puterea dragostei, iar Andreea Mantea chiar i-a întrebat pe cei doi dacă nu ar fi fost mai frumos să câștige competiția la fete, respectiv la băieți fiind un cuplu.

A fost, în Marea Finală, și un premiu de 1.500 de euro pentru cel mai frumos cuplu de la Puterea dragostei sezonul 2, acesta ajungând la Philip și Berna, având în vedere că Bianca și Livian nu formau un cuplu la ora finalei.

În prezent, Livian Nelson Pop formează un cuplu cu o altă tânără. Tatăl lui, Nelson Mondialu, care nu a fost niciodată de acord cu relația cu Bianca, a spus că Livian e foarte îndrăgostit de actuala lui iubită și că cei doi au o relație de mai multă vreme.

 

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Andra Voloș, alături de un bărbat misterios în Istanbul! Imaginile care o să îl scoată din minți pe Mocanu

Baschetbalist, depistat cu COVID -19: Naționala României, în izolare în Spania; tricolorii vor efectua alte trei teste

Cel mai crocant pui Shanghai. Rețeta rapidă. E delicios și se prepară în doar câteva minute

Bogdan Mocanu, decizie radicală după ce Andra Voloș a intrat în casa Puterea Dragostei: "Mi-am făcut bagajul și..." Unde a plecat?

Asa ceva nu s-a mai vazut la “Bravo, ai stil! Celebrities”! Bia si Siscanu fac show fara egal


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies