Ce trup de zeiță are Florentina, noua iubită a lui Livian! Acesta a recunoscut că se "iubesc" încă din luna martie!

,
iubita lui livian trup de zeita
Florentina, actuala iubită a lui Livian[Sursa foto: Instagram]

A încercat să o țină cât mai departe de ochii curioșilor, dar s-a aflat rapid că în viața lui Livian există o nouă femeie. Este vorba despre Florentina, o tânără superbă, cu trup de zeiță.


In articol:

Deși inițial Livian a anunțat că se întoarce în casa Puterea Dragostei pentru a-și găsi jumătatea, se pare că totul a fost doar o glumă. Fostul concurent de la Puterea Dragostei a fost surprins alături de o șatenă superbă, pe nume Florentina și se pare că aceasta este noua lui iubită.

Florentina, iubita lui Livian, are o siluetă de invidiat. Care este secretul ei?

Florentina este femeia care se pare că l-a făcut pe Livian să o uite definitiv pe Bianca, cea cu care a format un cuplu la Puterea Dragostei. Din informațiile făcute publice de fostul concurent de la Puterea Dragostei reiese că legătura dintre el și Florentina este mai veche, mai exact din luna martie a acestui an.

Citeste si: Livian a făcut anunțul în urmă cu puțin timp: "Trag să fim o familie așa cum îmi e viziunea..."

iubita lui livian trup de zeita
Florentina, femeia care l-a cucerit pe Livian [Sursa foto: Instagram]

"Am jucat un rol din martie, am strâns din dinți, am lăsat capul jos. Am în mine o perversitate foarte mare, pe care o aplic în cazuri extreme. Am luat-o pe fata asta și am adus-o în punctul în care e acum. O iau și pe fata asta și, în viziunea mea, o iau și o aduc unde îi e locul în capul meu. Acum suntem în cunoaștere. De ce? Fetele au tendința să se piardă în detalii, nu să evolueze. Puteți să mă numiți „Sfântul femeilor” pentru că orice femeie o pot tranforma într-o doamnă din toate punctele de vedere. Ăsta-s eu, un golănaș, un derbedeu, cum vreți voi.", a spus Livian.

Citeste si: Livian Nelson Pop s-a lansat in muzica! Un concurent de la Puterea dragostei sezonul 2 il ataca dur: "Daca aveam vocea asta..."

iubita lui livian trup de zeita
Iubita lui Livian într-un costum de baie minuscul[Sursa foto: Instagram]

Florentina are o siluetă subțire, demnă de invidiat, dar pe care a obținut-o în urma antrenamentelor din sala de fitness. Se pare că noua iubită a lui Livian este pasionată de sport, aceasta fiind surprinsă în timp ce făcea exerciții cu greutăți.

iubita lui livian trup de zeita
Iubita lui Livian în sala de fitness[Sursa foto: Instagram]

Acesta este un lucru pe care cei doi îl au în comun, având în vedere că și Livian obișnuiește să facă sport atunci când timpul îi permite.

Citeste si: Livian își mută noua iubită în garsoniera pregătită de Nelson pentru Bianca Comănici

 

Citește și:

În ce ipostază RUȘINOASĂ a fost surprins fostul concurent de la "Puterea dragostei"? Incredibil ce îi făcea iubita pe o plajă din Mamaia

Situație CRITICĂ la Timișoara! Soluții de avarie pentru a face față cazurilor de bolnavi Covid-19: spitalul județean va avea o unitate modulară cu paturi ATI

Ce dimensiune ara barbatia lui Andy de la Puterea dragostei! Hamude a facut dezvaluirea: "Am avut placerea sa..."

Drama pe care o ascunde Daiana de la Puterea dragostei sezonul 2! Tatăl ei a părăsit-o când era foarte mică!

Livian a venit la tv și a spus totul: "Ea este fosta mea iubită..." Ce dezvăluiri a făcut în casa Puterea Dragostei?


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies