Cum arăta Ligi de la "Puterea dragostei" înainte de operațiile estetice! Diferența e incredibilă! Roxana Buzoiu a ironizat-o când a văzut-o

Ligi de la "Puterea dragostei" arăta complet diferit înainte de a-și face operații estetice. Cea care a descoperit o fotografie veche a lui Ligi e chiar Roxana Buzoiu.


In articol:

"Ligia înainte de a descoperi acidul și operațiile sau, mai bine zis, Ligia înainte de plastificare... Nu pot să cred așa ceva", a reacționat Roxana Buzoiu, distribuind poza cu Ligi înainte de intervențiile estetice.

Ce spunea Ligi despre Roxana

Ligi era destul de blândă cu comportamentul Roxanei din primul sezon "Puterea dragostei". De altfel, și Ligi a fost implicată în mai multe scandaluri de când e în casa "Puterea dragostei".

”Roxana era puțin agresivă, dar cred că avea motive bune ca să fie așa și nu vreau să-mi dau cu părerea pentru că până nu trăiești anumite situații nu știi cum e”, spunea Ligi despre Roxana.

Vrea o relație cu Andy!

Ligi a recunoscut că se simte atrasă de Andy și că ar vrea un cuplu cu el. Condiția este însă să facă el primul pas.

"Andy este un tip interesant. Da, aș vrea (n.r.- o relație). Și normal, da, trebuie să vină el la mine, nu eu la el", a spus Ligi.

Citeste si: Prima reactie a lui Alex Zanoaga dupa ce s-a anuntat DESPARTIREA de Simina: ''Vreau sa fac un anunt important''

Citeste si: Ce face acum Simona de la "Puterea dragostei". Nu s-a mai auzit nimic de ea de când a părăsit casa!

Citeste si: Ligi si-a deschis inima catre Andy! Ce s-a intamplat intre cei doi chiar in timpul emisiunii!

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate