Cum arata Ale, fosta concurenta Puterea dragostei, in costum de baie. Cristian are de ce sa se gandeasca la ea

Author: Luiza Stama
Actualizat: 18 aug 2020, 10:44

Ale, fosta concurenta Puterea dragostei a plecat la mare, dupa ce a parasit competitia. Cum arata in costum de baie cea cu care Cristian ar fi dorit sa formeze un cuplu

Ale, fosta concurenta Puterea dragostei, cea cu care Cristian Comanici intentiona sa formeze un cuplu, a plecat la mare, dupa ce a fost eliminata din concurs.

Ale se bucura de caldura soarelui si de binecuvantarea marii, insa se gandeste sa revina la Puterea dragostei, iar asta nu este neaparat pentru Cristian, asa cum am fi tentati sa credem. Tanara Ale a spus ca isi doreste sa revina la Puterea dragostei si ca ar trebui sa faca putina ordine in casa pentru ca lucrurile nu sunt asa de roz cum par.

Care este motivul adevarat pentru care ale isi doreste sa revina in competitie nu se stie, insa chiar si dupa ce Cristian a spus ca isi va indrepta atentia catre Mariana, ale si-a mentinut intentia de a reveni, ba chiar a spus ca nu o influenteaza cu nimic decizia lui Cristian.

Ale este o persoana cerebrala si foarte echilibrata, care a reusit sa atraga atentia publicului prin caracterul ei.

Tanara nu este nici pe departe in tipologia domnisoarelor seducatoare, cu forme perfecte si machiaje extravagante, insa natura a inzestrat-o cu un trup apetisant, cu forme generoase.

Iata cum arata Ale in costum de baie

Tanara Ale este pasionata de filme si ii place mult sa citeasca si sa studieze. Fosta concurenta Puterea dragostei adora sa calatoresca si sa cunoasca oameni noi, insa isi doreste o relatie serioasa si o familie numeroasa.

Daca Ale se va intoarce in casa dragostei, se va bucura de sustierea publicului si se pare ca mai are multe de aratat in emisiune.

Ale are 26 de ani si este din Constanta, iar la intrarea in casa dragostei ea a spus ca isi doreste sa cunosca un barbat puternic, ambitios si glumet. Ca meserie, Ale este trader pe piata Forex si spune despre sine ca este o fire calma si ambitioasa.

Citeste si: Ale a spus totul despre relația cu Cristian Comănici: "Este un bărbat în toată firea și..." Formează un cuplu?

Horoscop chinezesc miercuri, 16 noiembrie 2022: Zodiile hărăzite cu noroc. Ziua Cocoșului de Apă le va aduce un mare câștig

Citeste si: Alexandra Ruse- Puterea Dragostei concurenti sezon 3

 

 

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies