Cum a reușit un student să dea foc la ușa camerei dintr-un cămin din Timișoara. Peste 50 de studenți s-au autoevacuat, iar unul dintre ei a inhalat fum

Author: Lavinia Medrea

Peste 50 de studenți s-au autoevacuat, iar unul dintre ei a inhalat fum

Sursa: Canva/observatornews.ro - colaj Kanal D

Incendiu într-un cămin de studenți din Timișoara în cursul nopții de ieri! Ușa unei camere a luat foc din cauza unui reșou așezat lângă ea.

Ieri seară, ușa unei camere

dintr-un cămin din Timișoara a luat foc după ce, potrivit martorilor, un student a vrut să-și prăjească un ou pe un reșou așezat lângă ea.

Cum a reușit un student să dea foc la ușa camerei din cămin

Un student a reușit să dea foc ușii din camera de cămin în care locuiește dintr-un motiv cât se poate de inocent.

I s-a făcut foame, așa că a decis să-și prăjească un ou pe reșoul așezat chiar lângă intrare.

Citește și: Unde se afla, de fapt, mama celor trei copii care au murit în incendiul din locuința lor, atunci când s-a produs tragedia: „Au băgat-o în maşina de poliţie”

Tot etajul căminului s-a umplut de fum într-o secundă, astfel că 15 pompieri s-au

deplasat de urgență la locul incidentului. În scurt timp, tot fumul a fost scos din clădire, iar 55 de studenți s-au autoevacuat. Unul dintre studenți a inhalat fum și a avut nevoie de îngrijiri medicale la fața locului, dar a refuzat, ulterior, să fie dus la spital. 

Incidentul a avut loc în jurul orei 22:46, când s-a anunțat, prin apel la 112, prezența fumului într-un cămin studențesc de pe strada Regiment 13 Călărași

din Timișoara, localizat în apropierea centrului orașului. Este vorba despre un cămin de studenți care aparține Universității de Medicină și Farmacie.

„A fost alertat Detaşamentul 1 de Pompieri Timişoara şi trimişi la locul intervenţiei 15 pompieri cu o autospecială de primă interventie si comandă, 2 autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD. La sosirea echipajelor la locul intervenţiei s-a constatat că etajul 3 al căminului studenţesc era inundat cu fum”, a declarat ISU Timiş.

Citește și: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”

Citește și: Modul cumplit în care trei copii cu vârste cuprinse între doi și șase ani și-au găsit sfârșitul. Un incendiu le-a cuprins locuința

Pompierii au intervenit și au scos tot fumul din cămin, după care a verificat spaţiile pentru a evacua persoanele prezente și pentru a stabili cauza exactă de la care a pornit tot fumul. 

Cum au murit cei trei copii în incendiul care a izbucnit în casa lor

Ies noi detalii la iveală în cazul celor trei copii din sectorul 5 al Capitalei, care au murit într-un incendiu izbucnit în locuința lor ieri, 31 ianuarie 2023.

Mama micuților care au murit ieri în incendiul din locuința lor din sectorul 5 al Capitalei nu era, de fapt, acasă cu minorii. Femeia ar fi fost plecată la niște rude și a lipsit câteva ore.

Două cutremure, în România, în mai puțin de două ore. Locul seismelor și magnitudinea acestora

„Nu am reuşit să vorbim nimic pentru că şi ea e în stare de şoc nici ea nu ştie ce spune, acum spune ceva, imediat altceva, acum ţipă, urlă şi au băgat-o în maşina de poliţie să nu vadă. Văd ca e plină de tăciuni funingine”, a declarat unchiul mamei celor trei copii.

Micuții, în vârstă de doi, trei și șase ani, ar fi decedat din cauza intoxicării cu monoxid de carbon, relatează surse din anchetă. Mama lor crede că este posibil ca unul dintre ei să se fi jucat cu o brichetă și să fi aprins, din neatenție, ceva din cameră, astfel focul mocnind până când a aprins patul. 

După ce medicii legiști vor efectua autopsia celor trei copii, se va stabili dacă, într-adevăr, au murit în urma intoxicării cu monoxid de carbon.