Cum a reacționat Roxana Dobre când i-a întâlnit pe copiii lui Florin Salam pentru prima dată: ”A fost un șoc. Am plâns!” Soția manelistului a dezvăluit că a fost nevoită sa aștepte ca Betty să-și dea acordul în privința relației lor

Author: Madalina Maftei

Cum a reacționat Roxana Dobre când i-a întâlnit pe copiii lui Florin Salam pentru prima dată

Sursa: Instagram Florin Salam

Roxana Dobre a vorbit deschis despre prima întâlnire cu copiii lui Florin Salam. Soția manelistului a dezvăluit că a plâns când l-a văzut pe Dani, fiul artistului.

Roxana Dobre a vorbit, în cadrul unui podcast, despre prima întâlnire cu copiii cei mari ai soțului ei. Soția lui Florin Salam a dezvăluit că înainte de întâlnirea cu copiii, artistul a trebuit să-i ceară acordul lui Betty.

Roxana Dobre, copleșită de emoții la prima întâlnire cu Betty și Dani Salam

Roxana Dobre trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Florin Salam, cu care are trei copii, două fete și un băiat.

Înainte ca lucrurile să se concretizeze între ei și să devină o familie, soția manelistului a povestit că a fost un proces lung, iar prima întâlnire cu copiii artistului din mariajul cu Fănica a fost un șoc pentru ea, căci nu se aștepta să fie atât de înțelegători.

Citeste si: Florin Salam, primele declarații după ce a lipsit de la concertul pe care trebuia să-l susțină cu fiica sa, Betty Stoian: "Vreau să-mi cer scuze la fata mea"

De asemenea, Roxana Dobre a mai povestit că înainte de întâlnirea cu Dani și Betty, artistul i-a cerut acordul fiicei lui. Betty s-a bucurat enorm pentru tatăl ei și a acceptat să o cunoască pe Roxana.

Betty, fiica lui Florin Salam, adevărul despre conflictul cu Roxana Dobre:

”Când mi-a făcut cunoștință cu copiii cei mari a fost un șoc pentru mine. Pentru că pe Dani nu-l mai văzusem niciodată, pe Betty o știam de la TV și când l-am văzut pe băiat, pe Dani, vai, m-am emoționat atât de tare, m-am ridicat de la masă și m-am dus la baie și m-a bufnit plânsul, era exact tiparul de băiat pe care mi l-aș fi dorit eu...Prima

dată, până să mă prezinte copiilor, a trebuit să-i ceară voie lui Betty, să-i spună despre povestea noastră și să aibă acordul fetei. N-am făcut niciun pas până atunci, țin minte că s-a dus, a stat de vorbă cu ea, i-a spus despre mine...Am întrebat-o pe Betty și mi-a spus că atunci când l-a auzit cum povestea despre o femeie, pentru că nu mai avusese parte să-l audă pe tatăl său vorbind așa despre altcineva, s-a emoționat foarte tare și își dorea să-l vadă și pe el liniștit și să aibă pe cineva.
Și când a auzit a spus ”DA””,
a spus Roxana Dobre despre prima întâlnire cu copiii lui Florin Salam. 

Citeste si: Betty Salam, mărturisiri tulburătoare despre momentul care a pus-o la grea încercare, când în presă a apărut știrea falsă despre decesul tatălui ei! „M-am speriat”

@video.clipuri11 #roxanadobre #interviu #fy #2022 #videoclipuri11 #foryou ♬ original sound- video.clipuri11

 


Bia, primele semne de gelozie, în Casa iubirii! Concurenta i-a adus reproșuri dure lui Andrei, pentru ca a fost mult prea tandru cu Emma în camera roșie! „Am auzit că ai strâns-o foarte tare în brațe”

Andrei îi stârnește gelozia frumoasei Bia, după ce o va îmbrățișa pe Emma în camera roșie! „Mie nu-mi place să mă joc!” Iată ce reproșuri dure i-a adus concurenta lui Andrei!

Cookies