Betty spune cum se simte Florin Salam, după ce a fost ''declarat'' mort. Cei doi urmează să susțină un concert împreună

Autor: Andreea Buinoschi
Actualizat: 24 aug 2022, 16:02

Betty spune cum se simte Florin Salam, după ce a fost declarat mort

Sursa: Instagram

Betty spune cum se simte Florin Salam, după ce, în urmă cu doar câteva săptămâni, a fost anunțat decedat, de presă. Cei doi urmează să susțină un concert peste câteva zile, primul de acest fel.

Betty spune cum se simte Florin Salam, după ce a fost anunțat decedat. După ce s-a spus că este internat în spital, în stare destul de gravă, la câteva zile distanță, a apărut informația conform căreia manelistul a decedat.

Betty spune cum se simte Florin Salam

La scurt timp după ce informația conform căreia Florin Salam a decedat, Betty a negat vehement aceste informații în mediul online, urmând ca același lucru să fie făcut și de artist, la doar câteva minute distanță.

Deși starea de sănătate a lui Florin Salam nu a fost una tocmai bună în ultima perioadă, acesta a reușit să se pună pe picioare extrem de repede, motiv pentru care, peste doar câteva zile, urmează să urce pe scenă din nou.

„Am mari emoții, e prima oară când urc pe scenă împreună cu tata. Vom cânta două piese împreună. În rest, eu îmi voi cânta piesele din repertoriul meu, tata pe ale lui.

Vom repeta și-n seara asta, ne pregătim ca totul să iasă bine. Vom face și ceva caterincă pe scenă. Nu am mai cântat dinainte de pandemie, vreau ca acum să mă ocup de mine.

Citeste si: Florin Salam, prima apariție după ce s-a scris în presă că ar fi murit! „În două-trei zile pot să ajung acasă” Celebrul artist a pus capăt tuturor incertitudinilor

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Tata mă ajută, dar eu nu vreau să-l implic în cariera mea. Sunt încăpățânată. Am tot avut vacanță, gata, s-a terminat, acum vreau să muncesc. La 12 noaptea va fi și ziua mea de naștere, o vom sărbători împreună. Voi lua și băiețelul la spectacol. Am cel mai grozav tată din lume. Toți suntem bine acum”, a spus Betty pentru playtech.ro.

Betty și tatăl ei vor susține primul concert împreună

Pe data de 27 august, Betty și Florin Salam vor susține primul lor concert împreun ă și care va avea loc în Herăstrău. Mai mult decât atât, în acea zi, la miezul nopții, Betty își va serba ziua de naștere, atunci când artista va împlini vârsta de 22 de ani.

Mai mult decât atât, Betty Salam a vorbit și despre modul în care fiul ei, Matthias, și tatăl ei se înțeleg.

Între bunic și nepot există o legătură extrem de puternică, iar cei doi se înțeleg foarte bine și trăiesc momente minunate ori de câte ori se întâlnesc.

Citeste si: ”Am simțit că mama mea va muri” Dezvăluirile cutremurătoare ale lui Betty Salam despre tragedia care i-a marcat viața: ”M-am simțit vinovată”

„E o bucurie când se întâlnesc, de nedescris.

Deseori mi se pare că și cântă împreună. Ba chiar aș putea jura că Matthias e cel care dă tonul, că încearcă să-l învețe pe tata să cânte. Îi seamănă foarte mult, sunt și născuți în aceeași zi”, a continuat Betty.

 


Venirea Teodorei în ”Casa iubirii” a stârnit noi discuții aprinse între Rebecca și Antoni. În ediția de miercuri, 17 iulie, Rebecca nu s-a mai putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi.