Cum a reacționat Ella după ce Jador a postat un mesaj pentru Georgiana? A fost o adevărată lovitură pentru ea: "Am dăruit iubire și respect unei persoane care nu merită"

Mesajul postat de Jador pentru Georgiana, fosta lui iubită, pare că a afectat-o foarte tare pe Ella. A reacționat imediat, mărturisind ce se ascunde în sufletul ei.


In articol:

Ella și-a dorit să formeze un cuplu cu Jador, dar lucrurile nu au evoluat așa cum a sperat. Cu toate acestea, cei doi au dat de multe ori indicii că nu au încetat să păstreze legătura, astfel că nu sunt puțini cei care s-au gândit că există posibilitatea să fie împreună.

Un mesaj pe care Jador l-a scris pe instagram pentru Georgiana a făcut-o pe Ella să reacționeze imediat, mai ales că la scurt timp după ce postarea a apărut în mediul online, prietenii virtuali ai concurentei de la "Puterea Dragostei" au informat-o de acest lucru.

Citeste si: Cati bani a scos Daniela Crudu de la iubitul bataus! Bruneta arata mai bine ca niciodata

Cum a reacționat Ella după ce Jador a postat un mesaj pentru Georgiana?

Într-o postare pe instagram, Ella a spus tot ce are pe suflet. Vizibil deranjată de mesajul lui Jador, concurenta de la "Puterea Dragostei" a mărturisit că a avut parte de o nouă lovitură și nu le-a ascuns prietenilor virtuali că suferă.

"Nu-mi mai trimiteți poze cu postările nimănui, nu mă mai interesează! În viață noi suntem liberi arbitri, ne alegem suferința ori fericirea! E mai bine așa, mă bucur că am făcut o faptă bună! Atâta timp cât am dăruit iubire și respect unei persoane care nu merită, înseamnă că așa a vrut Dumnezeu să iubesc ca mai apoi să plâng, să sufăr, să îmi șterg lacrimile și să merg mai departe. O nouă palmă, o lecție de viață! Ce nu te omoară te face mai puternic! Unde este "iubire adevărată" să fie, dar unde persistă minciuna nu pot să tac! Anyway le doresc multă fericire celor care se iubesc cu adevărat. Dumnezeu să vă binecuvânteze!", a scris Ella pe instagram.

Citeste si: Jador, mai revoltat ca niciodată: "O să merg la poliție" Ce l-a supărat pe artist?

Jador, declarație surprinzătoare: "Ea este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femei"

Într-un mesaj scris la story, pe contul său personal de instagram, Jador a vorbit despre femeia cu care a rămas într-o relație bună, deși nu mai formează un cuplu. Ea este cea care l-a impresionat pe artist și l-a determinat să își schimbe în bine părerea despre femei.

Artistul a vrut să își exprime încă o dată respectul pentru Georgiana, femeia cu care a avut o relație în trecut, dar de care ulterior s-a despărțit.

"Georgiana este și va fi femeia cu cel mai mult respect din partea mea, cu cea mai multă iubire din partea mea, indiferent ce spun alții. Este femeia care m-a făcut să îmi schimb părerea în bine despre femeie. Respect! Ea este fata care seamănă cel mai mult cu mama mea! Și nu aș vrea să fie înjosită de nimeni atâta timp cât respectul meu pentru ea este imens.", a scris Jador pe instagram.

Citeste si: Veste neașteptată la Puterea dragostei! Doi concurenți s-au împăcat: „Îl vreau”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate