Cum a depășit Andreea Marin cele mai dificile momente din viața sa! "Nu aș fi putut ieși din depresia adâncă, fără ajutorul oamenilor"

,
andreea marin

Andreea Marin a lansat cartea "Nu există nu se poate"

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Marin a făcut dezvăluiri emoționante în platoul Teo Show, despre cele mai dificile momente din viața sa.

Andreea Marin, supranumită „Zâna Surprizelor” este una dintre cele mai apreciate și admirate vedete din România. Îndrăgita vedetă este mereu o apariție încântătoare ori de câte ori participa în cadrul unui eveniment important sau atunci când este invitată în cadrul unei emisiuni de televiziune, fascinând prin discursul ei elevat și emoționant, care ajunge mereu la inimile telespectatorilor.

Cum a depășit Andreea Marin cea mai dificilă perioada din viața sa! "Nu aș fi putut ieși din depresia adâncă, fără ajutorul oamenilor"

Invitată în platoul Teo Show, Andreea Marin a vorbit despre lansarea recentă a cărții sale, intitulată "Nu există nu se poate", de care este tare mândră. Vedeta a povestit în paginile cărții sale despre cele mai dificile momente din viață să, dar și despre lecțiile pe care le-a avut de învățat de-a lungul drumului sau către culmile celebrității și către vârful carierei sale strălucite în televiziune.

Andreea Marin

Andreea Marin a povestit cum a decurs seara in care a fost lansata oficial cartea Nu exista nu se poate

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citeste si: Andreea Marin, mărturisiri inedite în platoul Teo Show! Ce a spus vedeta despre Ștefan Bănică Jr.

"Mulțumesc! Chiar am ținut la calitatea cărții și la calitatea paginii, a culorilor! Veți vedea că e o carte care iți intra așa în suflet! Arata că o revista de fapt! Nu doar că o carte! Și e foarte vie și că spirit! Foarte vie luând în calcul și culorile, fotografiile! Partea a doua a cărții e o colecție de interviuri, sunt oameni pe care i-am intervievat, au stat în fata microfonului meu, în seria de interviuri "Nu există nu se poate"! Sunt oameni care cred în vorbele astea că și mine! Și care au dovedit pentru ei înșiși,

pentru cei din jurul lor că poți porni la drum, uneori cu mâinile goale, doar cu o idee în care crezi și poți s-o transformi în realitate! Lucru greu atunci când n-ai o susținere solida din spate!", a spus Andreea Marin.

Totodata, Andreea Marin a dezvăluit și cum a reușit să depășească momentele dificile din viață sa, dar și obstacolele care au apărut în drumul său de-a lungul timpului. Aceasta a mărturisit că de cele mai multe ori a reușit să treacă singură peste toate dificultățile, însă au fost și momente când a simțit că are nevoie de ajutor de specialitate.

"Cele mai multe dintre propriile probleme le-am depășit de una singură! Trecând prin momente dificile încă din copilărie, cumva am fost antrenată pentru greu! Dar au existat și momente din viață când am avut nevoie de sprijinul specialiștilor! În depresie de pildă! Nu l-am acceptat de la început! N-am acceptat ipoteza că pot avea eu depresie de parcă ar fi fost o vină nu o boală, la momentul acela! Dar în timp am înțeles că îmi pot fi acești oameni de ajutor și au fost! Am realizat că n-aș fi putut să ies din depresia adâncă, n-am avut o formă ușoară în care eram, fără ajutorul specialiștilor! Le sunt veșnic recunoscătoare pentru sprijin!", a mărturisit Andreea Marin.

Citeste si: Andreea Marin a ajuns la granița cu Ucraina! Cum se implică și cum ajută vedeta mamele și copiii refugiați

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Andreea Marin a ajuns la granița cu Ucraina! Cum se implică și cum ajută vedeta mamele și copiii refugiați

VIDEO| Emmanuel Macron poartă din nou masca sanitară în public: 'Este nevoie de o revenire la obiceiuri'

Andreea Marin a ajuns la granița cu Ucraina! Cum se implică și cum ajută vedeta mamele și copiii refugiați

Andreea Marin a făcut pasul cel mare! Fanii au observat imediat inelul de pe degetul vedetei: „Cel mai frumos început”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies