Cum a decis Ion Cristoiu să devină ziarist: "Eram sluga părinților"

,

Emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai” continuă seria interviurilor cu un alt personaj celebru: jurnalistul Ion Cristoiu.


In articol:

Ion Cristoiu se află față în față cu Denise Rifai și răspunde la cele 40 de întrebări care au rolul să dezvăluie aspectele din viața de jurnalist, dar și pe cele ale vieții personale.

Telespectatorii au ocazia să descopere și o latură mai puțin explorată a lui Ion Cristoiu, cea de fiu, soț și tată.

Prima întrebare pe care i-a adresat-o Denis Rifai lui Ion Cristoiu a fost despre începutul lui ca ziarist.

Cum a decis Ion Cristoiu să devină ziarist

Ion Cristoiu este omul care a înființat și condus unele dintre cele mai cunoscute publicații din România. Este o personalitate complexă, jurnalist, scriitor, analist politic și moderator TV,  și va răspunde întrebărilor adresate de una dintre cele mai incisive jurnaliste din România, Denise Rifai. 

"Mă puneau părinții să muncesc. Nu îi ajutam. A ajuta înseamnă... orășenii spun că ajută la muncile câmpului. La țară la mine eram sluga părinților. Munceam pentru familie, deci nu ajutam.

Când am vrut să devin ziarist? Când mi-am dat seama că poți să fii vedetă dacă ești ziarist, pentru că numele tău o să fie undeva. Eu nu am vrut să devin ziarist.

A fi ziarist era pentru mine cel mai bun mijloc de a-mi vedea numele peste tot. Eu am vrut să devin vedetă.

În momentul în care am debutat în liceu, fiind la revista Rebus, am ăcut un rebus și acolo au scris Ion Cristoiu Panciu, elev Panciu. Ăla a fost momentul meu de glorie, pentru că în sfârșit îmi apărea numele și nu îmi apărea numele cu Cristoiu Ion ca la liceu, ca la internat.

Îmi apărea într-un ziar. De atunci am fost obsedat, dar după un anumit timp mi-am dat seama că e o prostie. Și dacă numele tău apare peste tot, ce? Ești mai fericit? Nu ești!", a mărturisit Ion Cristoiu.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a reușit Ion Cristoiu să slăbească zeci de kilograme

VIDEO - Joe Biden pare să fi uitat numele premierului australian: 'Și vreau să-i mulțumesc acelui tip de la Antipozi. Mulțumesc mult prietene'

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Ion Cristoiu: Iohannis a impus o atitudine de ură faţă de Biserică pentru a câştiga din electoratul USR PLUS

Jurnalistul Ion Cristoiu, despre cazul lui Adrian Nastase: "Totul poate fi o inscenare! Sunt convins ca presedintele il va gratia" VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies