Culiță Sterp, tras la răspundere în mediul online, după scandalul de la botez, în Madrid: „Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea”

Author: Andreea Buinoschi
Actualizat: 09 nov 2022, 10:08

Culiță Sterp, tras la răspundere în mediul online, după scandalul de la botez, în Madrid: „Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea”

Sursa: Instagram

În acest weekend, Culiță Sterp a cântat la un botez, în Madrid, acolo unde a luat naștere un scandal între artist și cea care l-a chemat să cânte. Manelistul se întoarce în România fără banii care i se mai cuveneau.

Culiță Sterp a cântat, în acest weekend, la un botez, în Madrid, când, în mijlocul petrecerii, a luat naștere un scanda l de zile mari.

După ce artistul a povestit în mediul online ceea ce s-a întâmplat, fanii lui s-au împărțit în două tabere.

Culiță Sterp a atras păreri pro și contra în urma scandalului de la botez, din Madrid

Citeste si: Ce scrie, de fapt, în contractul pe care Culiță Sterp l-a încheiat cu femeia care l-a păgubit la Madrid: "Oamenii nu știu chestia asta!"

Culiță Sterp și formația lui au mers în Madrid, pentru a cânta la un botez. În timpul pauzei de o oră pe care o avea, o altă trupă a început să cânte. Pentru că o altă persoană de la o petrecere ce se ținea la parterul restaurantului i-a cerut să cânte, Culiță s-a conformat.

Citeste si: Iancu Sterp, ieșire nervoasă pe o rețea de socializare: "Pune-ți dinți întăi și apoi chemă-mă să ți-i scot!" Cine l-a provocat în halul asta

În timp ce susținea un concert la cea de-a doua petrecere, femeia care îl chemase, de fapt, a luat microfonul unui coleg de trupă, l-a aruncat, l-a spart și i-a spui artistului că nu este moral ce face.

Culiță a povestit cele întâmplate, fiind deranjat de modul în care lucrurile s-au desfășurat, însă nu toată lumea a fost de aceeași părere. Mai mulți internauți i-au dat dreptate femeii, spunând că ea este cea care i-a plătit cazarea și avionul, motiv pentru care nu este corect să cânte la altă petrecere, chiar dacă era în pauză.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală despre femeia care l-a păgubit de mii de euro pe Culiță Sterp la Madrid: "Așa ceva n-am văzut!"

Culiță Sterp a fost criticat pentru atitudinea de care a dat dovadă

Cumetre, ai greșit-o rău! Ești primul lăutar care face procedează astfel. Eu dau vina pe lipsa ta experiență, nu te respecți deloc făcând chestii de genul.

Într-adevăr, în pauză faci ce vrei, dar asta nu înseamnă că eu să te aduc exclusiv la un eveniment, să-ți plătesc hotelul și biletele și tu să te duci să cânți și la altcineva în pauză. Dacă te-ar fi plătit la program era altceva, dar tu ai fost plătit pentru toată noaptea. În meseria ta nu există: « în pauză fac ce vreau » , a fost mesajul transmis de un internaut.

„Femeia ți-a plătit transportul, cazarea, mâncarea și cântarea. Între orele stipulate în contract trebuie să fii la dispoziția ei, nu să pleci la alt eveniment. Ai vrut să faci bani din două părți. Dacă te punea să cânți încontinuu, ai fi spus că ai nevoie de pauză. Nu ai dreptate”, a fost un alt mesaj.

Logodnica lui Culiță Sterp are planuri mărețe pentru anul 2023: „Mi-am făcut o promisiune”. Ce vrea să facă nora mamei Geta

Citeste si: Momentul când femeia îi sparge microfonul lui Culiță Sterp la Madrid, viral pe TikTok! Filmulețul artistului cu întreg scandalul, aproape 2 milioane de viziualizari

Cu toate acestea, au fost și unele persoane care au fost de partea lui Culiță. Acestea, asemenea artistului, sunt de părere că femeia a exagerat și că putea să facă orice, deoarece avea dreptul la pauză.

În urma celor întâmplate, Culiță a spus că o va da în judecată, deoarece mai are de luat câteva mii de eurp pentru concertul pe care l-a susținut.

 


Cristina și Radu au parte de primele tensiuni, în Casa iubirii! Ce anume a supărat-o pe tânăra concurentă! Iată ce decizie au luat cei doi în privința relației lor! „M-a deranjat în camera roșie un gest pe care l-ai făcut!”

Primele momente tensionate pentru Cristina și Radu! Tânăra a mărturisit ce anume a deranjat-o la comportamentul partenerului ei. Iată ce se va întâmpla cu idila lor în Casa iubirii!

Cookies