Noi detalii ies la iveală despre femeia care l-a păgubit de mii de euro pe Culiță Sterp la Madrid: "Așa ceva n-am văzut!"

Author: Alice Popescu
Actualizat: 08 nov 2022, 09:27

Culita Sterp, detalii despre femeia care l-a bagubit

Culita Sterp a povestit cu lux de amanunte ce i s-a intamplat la un botez la Madrid fiind foarte dezamagit de atitudinea celei care l-a contractat.

După ce a cântat trei programe și a fost și păgubit de câteva mii de euro de către doamna care l-a contractat acuzandu-l că i-a asigurat cazare și bilet de avion și a cântat la alt eveniment pe banii ei, Culita Sterp a povestit cu lux de amănunte cum s-a întâmplat totul.

Culita Sterp, detalii despre femeia care i-a spart microfonul

Citeste si: Mama Geta, măsuri radicale după ce a fost călcată de hoți și i-a furat seiful din casa. Cum își protejează femeia gospodăria

Artistul a explicat că avea pauza de o ora și atunci mers și a cântat la un alt salon la un alt etaj, motiv de furie pentru doamna respectiva care făcut și paguba formației luând microfonul și aruncandu-l de tavan.

Mai mult Culita a explicat că în pauza om are dreptul să facă ce vrea, mai ales că pe scena mai era o formație și oricum nu ar fi putut canta. 

Citeste si: Armin Nicoară și-a confruntat tatăl în direct, după ani de tăcere: „De multe ori i-am spus că nu e copilul meu”

„  Ea taie, ea spânzură în casă, ea era găina în casă la ei.

Se vedea. El nimic nu zicea, n-avea dreptul la replică. Așa ceva n-am văzut. Doamne, cred că-l ții pe bărbatul ăla, săracul, în lesă, sub papuc, sub preș? El doar o aproba. În rest, ea tăia, ea spânzura. Doamne ferește, dacă aveam o femeie din aia… nu mai zic. Tu, ca femeie, să fii în halul ăla… Ca o mahalagioaică s-a purtat cu noi. Eu am tratat-o așa, mai cu indiferență.
Voi, care mă cunoașteți, știți cum a fost treaba. La mine nu s-a întâmplat niciodată absolut nimic de când cânt, în cinci ani. Acum trebuia să se întâmple și la mine ca să învăț o lecție, poate, din chestia asta. Să fiți sănătoși. Doamne ajută la toată lumea, vă pup,”
a mai spus Culita pe o retea de socializare.

Citeste si: Ce cadou i-au făcut Geta Sterp și soțul ei, Sebastian Crăciunescu, Ilenei Sterp de ziua ei: "Mamă, astea au fost o căruță de bani!"

Lună Plină februarie 2023: Zodiile care vor avea parte de o surpriză majoră. Luna Plină a Zăpezii înlătură toate obstacole din viața lor!

Culita Sterp, paguit de mii de euro 

Cantaretul a facut si o gluma ca un fel de haz de necaz de situatie, inainte de a se imbarca in avion aratand un teanc de bani si spunand ca si-a primit banii deja, insa nu a spus formatiei:" Mulțumesc! Am glumit. Banii sunt aici, v-am mințit.

 

@culita_sterp_official Bă așa rapiditate nu am văzut în viața mea 😂 uitați-vă la microfonul lui @neaguvlad88 ♬ sunet original- Culiţa Sterp

 


Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, aniversare cu peripeții alături de colegii săi! Iată ce vârstă a împlinit frumoasa actriță Simge Selçuk și ce persoane dragi i-au fost alături la petrecerea-surpriză!

La mulți ani, Simge Selçuk! Iată ce mesaj plin de tandrețe a primit superba actriță din partea colegului ei de platou, Celil Nalçakan, cel care i-a organizat petrecerea-surpriză! „Doar zâmbește, de restul mă ocup eu!”

Cookies