Mama Geta, măsuri radicale după ce a fost călcată de hoți și i-a furat seiful din casa. Cum își protejează femeia gospodăria

Author: Alice Popescu

Cum isi protejeaza mama Geta gospodaria

Sursa: Captură YouTube

Mama Geta a dezvaluit ca dupa ce i s-a spart casa, nu poate sa mai lase gospodaria ca inainte.

Mama Geta are o gospodarie mare prin munca si cinstea de care a dat dovada zeci de ani si mai ales prin cate greutati a trecut.

Cu toate acestea a fost mereu o femeie primitoare care din multul sau putinul pe care l-a avut a impartit si cu restul. De multe ori, strainii i-au calcat pragul pentru a o cunoaste si a face poze cu celebra mama Geta. Autocare sau masini intregi au oprit in fata casei mamei Geta, iar ea, cu ospitalitatea in sange, i-a primit si i-a servit cu ce a avut, insa femeia a hotarat ca aceste lucruri sa inceteze odata cu furtul seifului din casa.
Nici pana in ziua de azi, hotii nu au fost gasiti si nici banii recuperati, fiind vorba de munca lui Culita Sterp de pe urma cantarilor.

Mama Geta, masuri drastice dupa furtul seifului

Citeste si: Noi detalii ies la iveală despre femeia care l-a păgubit de mii de euro pe Culiță Sterp la Madrid: "Așa ceva n-am văzut!"

Au venit prea mulți oameni și la noi în casa și la poarta. Noi am fost prea buni și permisivi. Ai venit la mine, te-am cunoscut, dar te scap la baie, du-te și caută-l. Suntem prea buni și prosti. Vă rog, din suflet, cei care ne scrieți, nu mai venit să faceți o poza pentru că nu e ok să vii la om în casa. Nu e normal să vii să îmi bubui în poarta să nu mă odihnesc nici duminica, mai ales după ce ni s-a întâmplat.

Puteți veni la magazin, sunt ori eu, ori mama, acasă nu e ok să mergi la om. Cați am primit în curte, cine o fi furat banii?!

Mama Geta nu mai vrea picior de turist in curtea ei

Citeste si: Logodnica lui Culiță Sterp și-a văzut visul cu ochii! Și-a deschis propria afacere și speră că va da lovitura pe piață: "Mă trec toate stările"

Acum, mama Geta s-a invatat minte si de fiecare data cand pleaca de acasa, incuie bine usile si ca masura suplimentara, femeia a mai recurs la cateva mijloace sa isi apere proprietatea de hoti.

Getuța:  „Îți încui ușile să nu mai vină hoții?”

De ce a plecat, de fapt, logodnica lui Culiță Sterp la Istanbul singură:

Mama Geta:  „Da, încui ușa să nu mai vină hoții. Oricum, am paznic acasă. Am paznic de paznic”, a dezvăluit mama lui Culiță Sterp.

 

 


Jocul buclucaș al sărutului a iscat mari controverse în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat chiar sub privirile Biei, care nu se aștepta la asemenea gest din partea prietenei sale! „Acum mă scoate Bia pe geam!”

Provocare de senzație în Casa iubirii! Mihaela și Andrei s-au sărutat, în timp ce Bia a asistat aparent indiferentă la jocul buclucaș! „Eram curioasă dacă o să pupe orice fată pe care o are în față!”

Cookies