Culita Sterp, marturii socante: "Am mancat din gunoaie. Sunt niste lucruri pe care in viata reala nu le-ai fi facut niciodata"

,
Culita Sterp a recunoscut ca a mancat din gunoaie
Ce a recunoscut Culita Sterp despre experienta Survivor Romania 2021

Culita Sterp a facut cateva declaratii care i-ar putea pune pe ganduri pe multi dintre noi avand in vedere faptul ca trebuie sa pretuim tot ce avem acasa indiferent cat de mult sau putin ar fi.


In articol:

Culita Sterp a vorbit intr-unul dintre vlogurile sale despre experienta Survivor Romania 2021 si ce a spus la un moment dat poate parea extrem de dur sau dus la extrem, insa fostul Faimos recunoaste fara nicio rusine ca a ajuns la lucruri pe care nu credea ca le va face

vreodata din cauza faptului ca a suferit de foame.

Culita Sterp este concurent la Survivor Romania 2021
Culita Sterp a anuntat la inceputul reality-ului ca iubita lui este insarcinata.

Am mai prins niște pește, am simțit gustul de carne. Mai prindeam crabi, dar era o muncă foarte migăloasă, ei fiind mici. Făceam orice ca să găsim altceva decât nucă de cocos, de care ne săturaserăm. O prăjeam, o făceam pisată, o mai mâncam cu orez, când câștigam la reward. O dată țin minte că m-am dus prin junglă și am găsit niște fructe roșii.

Culita Sterp:"Am mancat din gunoaie. Sunt niste lucruri pe care in viata reala nu le-ai fi facut niciodata" 

Citeste si: Raluca Dumitru spune TOTUL! Ce face Elena Marin atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi: "Unde e bunatatea? Ea cauta oameni pe care sa-i..."

Culita Sterp a mancat fructe otravite la Survivor Romania 2021
Culita Sterp: "Am mancat din gunoaie"

Erau crescute la rădăcina unei plante, nu mai știu cum se numea, dar știu că în traducere era „mâncarea trecutului'.

Era ca un fel de cartof pe care, dacă-l tocai mărunt, îl puteam face făină. Erau fructe roșii la baza lui, la rădăcină, eu când le-am văzut am băgat vreo 20, că aveau gust dulce.

Culita Sterp a recunoscut ca a ajuns la gesturi extreme de foame la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURPRIZA uriasa in clasamentul Survivor Romania 2021! Cine se afla in topul celor mai eficienti concurenti din competitie

Când am ajuns înapoi în camp, la doctoriță, să o întrebăm: „doamna doctor, sunt bune astea, se pot mânca?'

și spune ea: „Vai, Culiță! Ce faci? Tu mănânci asta?', s-a speriat femeia, a zis că sunt otrăvitoare. Se aștepta să mă ducă la spital, n-am avut nimic. Tot timpul când găseam ceva gustam, băgam în gură, nu aveam nicio treabă. N-am crezut că o să mănânc din gunoaie. La Survivor mi-am demonstrat abilitatea asta. La jocuri când mergeam mai era câte un tomberon pe dreapta și mă uitam în el.
Țin minte că am reușit de câteva ori și am luat ce rămânea pe acolo. Înghițeam doar ca să am ceva în stomac. Doamne Dumnezeule. Sunt niște lucruri pe care în viața reală nu le-ai fi făcut niciodată, să mergi să cauți, să mănânci din gunoaie."

 

Citește-ne pe

Citește și:

SURPRIZA uriasa in clasamentul Survivor Romania 2021! Cine se afla in topul celor mai eficienti concurenti din competitie

Director medical al Spitalului Colentina anunță un număr mare de cadre medicale infectate: Nu aş descrie situaţia ca fiind una rea, era aşteptată

Veste bună pentru pensionari, îi aşteaptă o nouă majorare. Anunţul făcut de Lia Olguţa Vasilescu

Raluca Dumitru spune TOTUL! Ce face Elena Marin atunci cand nu se afla in fata camerelor de luat vederi: "Unde e bunatatea? Ea cauta oameni pe care sa-i..."

Raluca Dumitru da de pamant cu Irisha! Ce intelelegere au avut cele doua la intrarea in competitia Survivor Romania 2021 si ce ar fi facut Irisha cand a ajuns in camp

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies