CU LAUTARII LA PARLAMENT! Cum au sarbatorit liderii romilor desfiintarea sclaviei VIDEO

S-au adunat mai marii romilor in Parlament sa isi serbeze dezrobirea ca doar au trecut 157 de ani de la desfiintarea sclaviei.

Si cum de la orice sarbatoare nu pot lipsi lautarii, lideri romilor i-au adus pe cei mai buni. Insusi maestrul George Udila a venit sa le cante in Parlament. Si cum cladirea te imbie la politica lautarii nostri s-au dat la vorba. Ce muzica prefera politicienii nostri?

Si daca tot au instrumentele cu ei, lautarii s-au pus pe facut dedicatii pentru cele mai importante personaje de pe scena politica. Ce melodie credeti, insa, ca ii dedica lautarul George Udila, presedintelui Traian Basescu? Si cum politica fara doamne nu ar fi nimic, pe cine credeti ca admira lautarii? Ei bine asa cum era de asteptat pe nimeni alta decat pe Elena Udrea!

Si cine credeti ca a facut cea mai plastica descriere a politicii romanesti? Fostul candidat la presedintie, Ninel Potarca, rom asumat cu pretentii de lider national. Dupa o asemenea demonstratie de analiza politica un lucru este clar: rromii isi merita locul in Parlamentul Romaniei.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate