Cu cine a apărut Andra Voloș după ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu: "Iubire"

Andra Voloș și Bogdan Mocanu s-au mai despărțit o dată, recent. Prima oară cei doi s-au despărțit după ce Andra a dansat cu rivalul lui Mocanu, Andy.Andra s-a pozat acum cu o prietenă. "Love", a scris ea în descrierea pozei, adică "Iubire" în română.

Anda Voloș și prietena ei

Cu cine a apărut Andra Voloș după ce s-a despărțit de Bogdan Mocanu: "Iubire"

Mocanu a vorbit cu Jador pe canapea și i-a mărturisit acestuia că se desparte de Andra. Mocanu i-a dezvăluit și motivul prietenului său Jador.

"Gata, mă despart de Andra, nu o mai bag în seamă", i-a mărturisit Mocanu lui Jador.

"Mă duc eu acasă și mă descurc, dacă vrea să vină, bine, dacă nu... (...) Azi nu vorbesc deloc cu ea", i-a mai spus Mocanu lui Jador.

Totul ar fi plecat de la gelozia Andrei. Mocanu a fost deranjat că Andra a dansat sexy cu fetele, în condițiile în care ei au mai discutat asta. "Am mai simțit o chestie, trage de emisiune", a mai spus Mocanu.

Andra Voloș și Bogdan Mocanu

Mocanu și Andra s-au despărțit și s-au împăcat

Mocanu și Andra s-au mai despărțit și în trecut. Supărat că Andra a dansat cu Andy, rivalul lui, Mocanu a anunțat, în emisiune, despărțirea de Andra. Ulterior el a revenit asupra deciziei.

Andra a spus, într-un live, că ei doi nu s-au despărțit de fapt, ci că Bogdan Mocanu a făcut anunțul despărțirii la impuls.

"Nu ne-am împăcat, că nu ne-am despărțit. Voiam să mai apară articole despre noi, ne simțeam nebăgați în seamă", a spus Andra.

"Tu te-ai despărțit de mine, erai nervos. Știți care e prostia lui Bogdan? Că ia decizii atunci când e nervos și e inconștient. După aia vine și îmi spune "Îmi pare rău, n-am vrut să fac chestia asta, e greșeala vieții mele, dar de fapt el e fiert, fiert după mine", a mai spus Andra.

"Mai taie din ele, Gucci", a reacționat Mocanu.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate