Cu cinci zile înainte de nuntă, o femeie şi logodnicul ei au fost chemaţi de copii la o discuţie. Li s-a facut rau cand au aflat: "Vrem sa anulam nunta"

Fiica de 15 ani a unei femei a rămas însărcinată cu băiatul de 16 ani al logodnicului ei

O viitoare mireasă se gândeşte să anuleze nunta după ce fiica ei de 15 ani a rămas însărcinată cu băiatul de 16 ani al logodnicului ei.

Cei doi logodnici, despre care se crede că sunt din America, au aflat vestea cutremurătoare cu cinci zile înainte de nuntă, potrivit Daily Mail. Femeia a scris despre incident pe un grup de Facebook.

Citeste si: Confesiuni de mamă: Îmi uram copilul și am vrut să îl omor

Citeste si: Mihai Constantinescu are locul de veci pregatit. "Familia s-a impacat cu situatia"

Citeste si: Cine este, de fapt, tatal Elizei Iliescu? Cea mai batrana mama, raspuns halucinant

Citeste si: "Mi-a spus că mergem la dentist, dar în realitate ne îndreptam către orfelinatul unde m-a părăsit". Povestea care te va pune pe ganduri

Cei patru s-au mutat împreună în urmă cu două luni. „Mai sunt cinci zile până la nunta noastră. Ieri fiica mea de 15 ani şi băiatul lui de 16 ani ne-au spus că ea este însărcinată. Şi el este tatăl”, a scris femeia.

cuplu certat

Au fost foarte multe reacţii şi comentarii la postare. Unii au făcut haz de necaz, dar sunt şi persoane care au încercat să ajute. „Categoric (n.r. - adolescenţii) nu sunt rude, dar nu este în regulă ce s-a întâmplat. (...) Este prea mult pentru doi copii să fie părinţi. Separaţi cei doi copii. Mergeţi la terapie de familie”, a scris cineva.

Vezi cele mai noi Stiri Kanal D

sursa: gandul.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
Setări confidențialitate