Cu ce te încalţi în această vară? Propuneri chic

Author: B.M.

Vara a început în forță, cu temperaturi ridicate, după o perioadă caracterizată mai degrabă prin instabilitate.

Iar ceea ce ne preocupă acum, dincolo de cum să facem față valului de căldură, sunt accesoriile pe care le vom purta în acest sezon.

Azi te învățăm în ce să te încalți în această vară! Vezi mai jos care sunt propunerile de modele de încălțăminte în trend și descoperă sugestiile care te vor transforma în cea mai chic apariție a sezonului cald!

Espadrilele

Am hotărât: cea mai cool și mai confortabilă pereche de pantofi a verii sunt, fără urmă de îndoială, espadrilele. Confecționate în general din material textil, aceste accesorii prezintă avantajul de a lăsa pielea să respire și de a se dovedi ușor de purtat în orice circumstanță. Versatile, comode, chic, espadrilele sunt din nou favoritele fashionistelor.

Ca să arăți cool de tot, noi îți sugerăm să eviți combinarea espadrilelor cu o garderobă integral casual. Desigur, espadrilele vor arăta foarte îmbietor cu o pereche de pantaloni scurți și un tricou, dar dacă îți dorești să impresionezi prin stil, asociază-le cu o rochie din țesături fluide, cu imprimeuri de vară. La fel de bine vor arăta și cu o creație mini, a la anii 60, sau cu o pereche de mom jeans și cu un body cu printuri îndrăznețe.

De asemenea, îți recomandăm să mizezi pe espadrile de calitate, pentru că materialele sunt extrem de importante atunci când vorbim despre o pereche de încălțăminte atât de lipsită de complicații.

Pantofii din piele

Fiind un material natural, pielea e rezistentă, dar în același timp nu va sufoca piciorul așa cum se întâmplă în cazul multor alte modele de încălțăminte. O pereche de pantofi cu toc din piele e acel accesoriu pe care te bazezi în orice circumstanță și care se va dovedi ideal și acum.

Pe ce să mizezi? Alege modele cu toc mic, care să nu te stânjenească în numeroasele tale plimbări. Culorile vesele, de vară, sunt un must: galben pai, roz, roșu, portocaliu stins, turcoaz sau pasteluri. În ceea ce privește asortarea, posibilitățile sunt nelimitate! Poartă o pereche de kitten heels cu o rochie superbă de mătase sau pantofi cu toc gros cu o pereche de pantaloni evazați. Fustele petrecute și asimetrice sau pantalonii scurți din mătase sunt de asemenea opțiuni fabuloase. Evită însă combinația cu fuste sau rochii mini ori cu shorts din blugi, pentru că se poate dovedi prea vulgară.

Vei găsi cele mai frumoase modele de pantofi damă din piele pe dasha.ro. Pantofii corai cu toc multicolor Adonia reprezintă o opțiune ideală pentru această vară!

Saboții din piele

Saboții s-au purtat intens în ultimii ani și continuă și în 2019 să se situeze printre preferații noștri. Eleganți, dar cu o tentă boho și retro indiscutabilă, saboții reprezintă cu siguranță o alegere originală pentru vară. Optează pentru cei decupați la vârf dacă îți dorești un model de încălțăminte care să îți ofere și confortul necesar acestui anotimp.

Cum îi porți? Combinația cu o rochie spumoasă de dantelă e atât de boemă încât va fi imposibil să se demodeze vreodată. Poartă alături de blugi evazați și un top cu franjuri pentru o alură hippie indiscutabilă. Dacă vrei să inovezi, asociază saboții cu o pereche de bermude și un hanorac ultra cool.

Sandale cu toc cui

Ce ar fi vara fără o pereche de sandale cu toc cui? Aproape că nu ne imaginăm acest anotimp fără una dintre cele mai iubite protagoniste ale sale. Sandalele cu toc cui vibrează de eleganță și de senzualitate și de aceea se dovedesc perfecte pentru orice fashionistă. Alege culori aprinse sau detalii glam precum paietele, penele sau florile aplicate. Dacă ești înaltă, nu rata modelul gladiator sau orice alte sandale care se leagă pe picior: sunt pur și simplu irezistibile.

Poartă sandalele cu fuste scurte numai dacă ai parte de un format care inspiră eleganță, precum modelul influențat de taiorul Chanel din imaginea de mai jos. În rest, îți sugerăm asocierile de sandale cu toc și rochii midi cu printuri romantice sau de sandale cu blugi evazați și o cămașă cu volane. Sandalele se potrivesc însă și la pantalonii de trening, într-o interpretare atleisure modernă, sau alături de o pereche de bermude, favoritele sezonului actual.

Greșeli pe care le poți face când porți sandale cu toc cui? Nu apela la o înălțime de peste 7 cm a tocului decât dacă te pricepi de minune să mergi pe astfel de sandale. De asemenea, abține-te să porți sandalele cu fuste sau rochii foarte scurte; chiar dacă picioarele tale vor părea interminabile: combinația arată, în cele mai multe cazuri, ieftin.

Botine decupate

Iată un alt model pe care îl purtăm deja de ceva vreme, dar care rămâne în tendințe. Botinele au făcut furori acum câțiva ani, când am înțeles că e musai să le purtăm pe bandă rulantă și că ni se permite să le încălțăm și vara, nu doar toamna sau iarna. Astfel au luat naștere botinele „hibrid”, care lasă pielea să respire și care pot fi purtate fără probleme și la 30+ de grade.

Alege finisări metalizate sau imprimeuri îndrăznețe precum cel de reptilă, preferatul momentului, ca să evidențiezi așa cum trebuie aceste accesorii. Combină cu fuste suave, care să se termine undeva deasupra gleznei, sau cu rochii lungi și vaporoase. Evită însă neapărat asocierea de botine decupate cu blugi skinny lungi sau cu pantaloni din denim scurți, deoarece a ieșit demult din tendințe. La fel, nu e recomandat să asociezi botinele decupate cu rochii bodycon scurte: estetica Kim Kardashian nu a reușit să treacă testele de bună purtare din 2019.

Acestea sunt cele cinci modele de încălțăminte la care să apelezi în vara 2019! Poartă sandale cu toc cui, pantofi din piele, espadrile, botine decupate și saboți din piele pentru un look cool, effortless chic. Așa strălucești vara!

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!