Cu ce se ocupă Adina Maria Tănase, mama fetiței lui Cristi Tănase. Tânăra a cerut ordin de protecție

Autor: Bianca Vidoi

Cu ce se ocupă Adina Maria Tănase, mama fetiței lui Cristi Tănase

Sursa: Instagram

Cristi Tănase părea să aibă una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale atunci când a cunoscut-o pe Adina Maria, soția sa, însă nu totul este așa cum pare.

Cristi Tănase părea că este într-unul dintre cele mai bune momente ale vieții sale personale, însă deși acesta și-a cunoscut marea iubire, pe Adina Maria și urma să devină tată, problemele acestuia au început să apară. Iată cine este și cu ce se ocupă Adina Maria Tănase.

Adina Maria și Cristi Tănase s-au căsătorit în toamna anului trecut

Cristi Tănase și Adina Maria au decis să își unească destinele anul trecut, în luna octombrie, iar legătura celor doi a fost sărbătorită într-un cadru inedit, alături de familie și prieteni.

În cadrul acestui eveniment intim, Cristi Tănase și Adina Maria au decis să anunțe și care este sexul copilului pe care îl vor avea, cu ajutorul unei mingi de fotbal umplute cu un praf roz. Adina Maria a rămas alături de fotbalist în perioade foarte delicate din viața acestuia, iar iubirea pentru cei doi a adus-o pe lume pe fiica celor doi, ce s-a născut  în urmă cu șase săptămâni.

La scurt timp după ce Cristi Tănase și Adina Maria au decis să se căsătorească, dar și să anunțe că o să devină părinți pentru prima oară, fotbalistul a fost prins la volan sub influența substanțelor interzise. Această întâmplare a avut loc în luna decembrie a anului 2023 și l-au făcut pe Cristi Tănase să rămână fără permis de conducere, moment în care Poliția din Pitești i-a întocmit dosar penal, potrivit viva.ro.

Cu ce se ocupă Adina Maria Tănase

Adina Maria Tănase este o femeie independentă și nu este cunoscută doar pentru faptul că este soția lui Cristi Tănase, fiind make-up artist de profesie. Alături de pasiunea acesteia pentru machiaj, Adina Maria petrece foarte mult timp și la sala de fitness, acolo unde își lucrează și tonifiază corpul, astfel încât să se mențină în formă.

Citește și: Anamaria Prodan și Ronald Gavril au stabilit detaliile nunții! Impresara a făcut pace cu Laurențiu Reghecampf

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Tânăra are un număr impresionant de urmăritori pe rețelele de socializare, majoritatea postărilor pe care le are scoțând în evidență formele de invidiat pe care acestea le are și cu ajutorul cărora l-a cucerit pe Cristi Tănase. Cristi Tănase a câştigat de-a lungul carierei sale în fotbal trei titluri de campion cu FCSB, două Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi o Supercupă a României.

A cerut ordin de protecție împotriva lui Cristi Tănase

După nici măcar un an de la căsătorie, Adina Maria Tănase a decis să ceară un ordin de protecție împotriva fostului fotbalist de la FCSB, iar timp de 12 luni, acesta nu are voie să se apropie de aceasta sau de fiica celor doi. Motivul pentru care Adina Maria Tănase a decis să obțină un ordin de protecție împotriva lui Cristi Tănase este violența domestică.

”Un tată nu poate să se comporte așa, indiferent dacă este vorba de o soție care are un comportament mai rece.

Acest ordin de protecție este referitor la violența domestică (…).

Acum câteva luni s-a modificat legea, asta pentru că spunea că ordinul de protecție poate să fie de până la șase luni.

Acum câteva luni s-a modificat legea, care spune că în cazul unui pericol iminent sau contravenții sau infracțiunea de lovire se poate ajunge la până un an de ordin de protecție.

Bineînțeles că este monitorizat și nu se va putea apropia (…) Sigur că dacă nu va respecta acest ordin de protecție sau de restricție i se va întocmi un dosar penal în care poate să aibă o încadrare de până la cinci ani sau amendă și cu siguranță va fi trimis în judecată”, a declarat Cosmin Bolosin, avocatul Adinei Maria Tănase, potrivit antenastars.ro

Aceasta a fost picătura ce a umplut paharul pentru Cristi Tănase, deoarece la scurt timp de la emiterea ordinului de protecție, acesta a depus actele de divorț.