Cristina Vasiu lansează "Linii Paralele"

,

Cristina Vasiu a lansat piesa cu videoclip, “Linii Paralele”! După o scurtă pauză în care Cristina Vasiu a trecut prin bune și rele, artista se întoarce  și lansează cel mai nou single cu un mesaj și o poveste de  dragoste care te pune de două ori pe gânduri, „Linii Paralele”,  împreună cu un videoclip răscolitor, plin de culoare și de emoție.   

Un concept nou și un stil diferit față de cel pe care l-a abordat, până acum, printr-o creație semnată de Alex Pelin, producătorul hiturilor “ Pe aripi de vânt”, “Sub apa”, “Retrograd” și multe altele!  

„Este o mare bucurie pentru mine să lucrez cu Alex, este unul din cei mai talentați producători de la noi din țară, are o energie foarte faină în studio și e un prieten minunat!”, a declarat Cristina. Mesajul piesei este unul curat și simplu, despre iubirea consumată dintre două persoane, care acceptă să trăiască separat, fiecare pe drumul lui. Dorințele lor nu sunt comune, visele lor nu se întâlnesc la fel cum nu se întâlnesc nici liniile paralele! Exact cum e în dragoste, la fel ca în poveștile de iubire, de cele mai multe ori, ne întâlnim, ne iubim, dar pentru că ne dorim lucruri diferite, fericirea personală este cea mai importantă în viață, motiv pentru care, de cele mai multe orim plecăm din povestea noastră de iubire, și ne strângem mâinile prin “Linii Paralele”.

„Cu emoție vă transmit că îmi doresc să ajungă mesajul piesei și clipul în inimile voastre! Cu toții avem vieți, obiceiuri, plăceri paralele și singurul secret este să acceptăm lucrul acesta! Abia atunci vom putea fi fericiți cu adevărat! 

 Vă iubesc!” 

 De altfel, scenariul clipului a fost creat chiar de către artistă: „Pentru prima dată am făcut un scenariu, și a fost o provocare interesantă pentru mine! Clipul a fost filmat și regizat de echipa mea de la YouStars Creative, alături de Cosmin Neacșu, Andrei Pantea și Alex Buliga! Le mulțumesc din suflet pentru profesionalismul și creativitatea de care au dat dovadă! A fost o reală plăcere să lucrez cu ei!” 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum va arăta România după pandemie? Ion Cristoiu: "Groaznic! Va fi un dezastru!"

'REGE' pe TikTok, tâlhar în viața reală - Ștefan de la Craiova a ajuns în arest după ce a jefuit o femeie în propria casă

Bomba zilei! Alex Bodi este jurnalist la o publicație importantă din Germania! Câți bani încasa lunar de la nemți și mai ales pentru ce

Cum a decis Ion Cristoiu să devină ziarist: "Eram sluga părinților"

Vezi online serialul "Nemilosul Istanbul" subtitrat în limba română - Episodul 37, sezonul 1, marti, 1 decembrie - VIDEO. Seniz il infrunta pe Agah!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies