Cristina Spatar, PERIPETII in Malta in timp ce filma un nou videoclip

Nu va imaginati prin ce trece o vedeta cand trebuie sa filmeze un videoclip departe de tara! E drept ca impaca vacanta cu munca, insa nu-i usor.

Cristina Spatar a simtit-o pe propria piele! Stresul si emotiile i-au pus capac! Starul nostru a fost pus la grele incercari in marea calatorie spre Malta! Cristina Spatar s-a schimbat la fata! Nu credea ca o sa treaca prin asa ceva! Unde e curajoasa Cristina Spatar de pe Aeroporul Henri Coanda? Ce de lume, sperante si proiecte marete isi facea!

Calatoria cu avionul a cam dat-o peste cap, dar si-a revenit repede cand a aterizat in Malta. Totusi, parca sortii i-au mai pregatit ceva: „Bagajul? Unde e bagajul meu?”. Nu e de gluma! „Toate alea sunt acolo: hainele, videoclipul, tot videoclipul e acolo!”, a inceput sa strige speriata vedeta. Dar l-a gasit, pana la urma!

Si acesta este doar inceputul unei aventuri in Insula Mierii! Cu mult suspans, rasturnari de situatie, dar si cu multa distractie! Peripetiile Cristinei Spatar departe de casa continua, joi, tot aici la Stirile Kanal D!

##VIDEO115601##

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate