Cristina Șișcanu, acuzată că se victimizează înainte de Marea Finală

,
Cristina Șișcanu și Oana Radu
Cristina Șișcanu se victimizează

Concurentele ''Bravo, ai stil Celebrities" i-au "sărit în cap" Cristina Șișcanu, spunând că a prins momentul să se victimizeze înainte de Marea Finală.


In articol:

În semifinala ''Bravo, ai stil Celebrities", Cristina Șișcanu a fost judecată dur de jurați, până la lacrimi, și consideră ca nu are ce căuta în finală. 

Oana Radu spunde despre Cristina că: "Acuma se victimizează, dar ea pregătește un moment colosal, și nouă ne spune că nici nu s-a gândit, dar ea are și ținuta gata de acum trei luni".

Ce spun concurentele ''Bravo, ai stil Celebrities" despre atitudinea Cristinei Șișcanu

Deea Codrea a venit în apărarea Cristinei și a spus că îi înțelege motivele, dar ar trebui să tragă linie și să se bucure de moment,  a reușit să ajună în Marea Finală.

Cristina Șișcanu este de părere că nu se victimizează, această situație nu există și vrea să lămurească acest lucru: "Urăsc să am această postură de victimă".

Citeste si: Astazi in "Bravo, ai stil! Celebrities": Ilinca Vandici face anuntul cu lacrimi in ochi! Concurentele incearca prin toate mijloacele sa se saboteze intre ele si fac dezvaluiri

Ce părere au avut jurații despre ținuta Cristinei din semifinală

Cristina a fost foarte afectată de ceea ce au spus jurații despre ținuta ei și a izbucnit în lacrimi.

Raluca Bădulescu i-a spus că:"Este o bătaie de joc, pe noi nu ne respectați, nu vă respectați publicul, ținuta pe care o porți acuma,este  o mascaradă, tu arăți ca la carnaval, dar un carnaval foarte slab"

Când a întrebat juriul de ce nu a fost eliminată, dacă este o concurentă slabă, Raluca Bădulescu a spus că "Ai avut noroc".

Cristina s-a simțit rănită de juriu și se simte luată în bătaie de joc.

Este ultima săpămână ''Bravo, ai stil Celebrities", concurentele se pregătesc de Marea Finală, iar tensiunea se simte în aer.

Concurentele sunt de părere că se exagerează foarte mult, Cristina este prea sensibilă.

Citeste si: Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată sâmbătă, 19 decembrie, de la ora 20:00

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Editie de infarct si cifre de top, aseara, la „Survivor Romania”!

Ministrul Educaţiei susţine schimbarea metodei de predare, făcând trimitere la Alexandru Ioan Cuza: 'A pricepe e mai important decât a şti'

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Calendar ortodox 24 ianuarie 2021. Sarbatoare mare pentru crestini: Este praznuita o Sfanta importanta, considerata protectoare a familiei!

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies