Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 iun 2024, 18:57

Cristina Dorobanțu, prezentatoarea Știrilor Kanal D de la ora 12:00, și Raluca Bădulescu, jurata de la "Bravo, ai stil!", au fost premiate aseară la Gala Capital Femei de Succes.

Evenimentul, devenit tradiție, celebrează femeile care fac performanță în domeniile lor de activitate, fie că este vorba de femei de afaceri, personalități ale vieții artistice, din lumea sportului sau societatea civilă.

Cristina Dorobanțu și Raluca Bădulescu, premiante la Gala Capital Femei de Succes

Cristinei Dorobanțu i-a fost înmânat Premiul pentru informare corectă și relevantă a publicului, distincție pe care tânăra prezentatoare a știrilor Kanal D a dedicat-o, emoționată, echipei sale.

"Mulțumesc revistei Capital pentru această distincție, mă bucur că activitatea mea și faptul că am pus suflet pe tot parcursul evoluției mele v-au atras atenția astfel încât astăzi să mă aflu aici, alături de atâtea femei extraordinare. Mulțumesc publicului care mă inspiră să fiu tot mai bună în profesia mea și le mulțumesc colegilor mei, în mijlocul cărora mă simt ca acasă și alături de care am această misiune frumoasă de a informa corect publicul, zi de zi",

a spus Cristina Dorobanțu.

Raluca Bădulescu a urcat pe scenă în aplauzele celor prezenți pentru a ridica premiul pentru "Autenticitate și Stil". Prezenţă extravagantă, tonică și inspirațională, Raluca Bădulescu a cucerit publicul prin prestația sa în calitate de jurat al reality show-ului "Bravo, ai stil!" și a creat o comunitate de fani uriașă în mediul online.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Ce a transmis Geta Sterp cu privire la persoanele care se jignesc în mediul online. „Cât de multe rabdă Dumnezeu!”

"Mulțumesc revistei Capital pentru acest trofeu minunat! Am fost foarte emoționată pe scenă, aplaud femeile extraordinare care își fac profesia cu pasiune. Mă înclin în fața publicului care a fost alături de mine mereu, și pe micul ecran și în mediul online. Sunt fericită că fac ceea ce-mi place și că pot să ofer din bucuria mea și celor care mă urmăresc", a spus Raluca Bădulescu.

Prestigioasa Gala, care a reunit nume sonore dintr-o paletă variată de domenii, a marcat și lansarea Topului Capital 100 Femei de succes.

 

 


Astăzi, 22 iulie, este ziua de naștere a Juliei, care a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani. Cu această ocazie specială, prietenii și fanii ei nu au întârziat să îi transmită „La mulți ani!”.