Pe ce cheltuie, de fapt, Raluca Bădulescu toți banii: "Mă deranjează!" Vedeta a dezvăluit motivul pentru care nu plătește întreținerea la timp

Autor: Diana Tilă
Actualizat: 24 mai 2024, 11:34

Raluca Bădulescu

Sursa: Facebook Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a dezvăluit ce face cu banii pe care îi câștigă și motivul pentru care nu plătește cheltuielile de întreținere la timp!

Raluca Bădulescu este una dintre cele mai apreciate vedete din România. La vârstă de 49 de ani, vedeta reușește să atragă atenția prin aparițiile sale extravagante, pentru care nu ține cont de bani. Iată pe ce cheltuie aceasta toți banii și de ce nu reușește să fie la zi cu plata întreținerii.

Citește și: Adevărul despre prietenia dintre Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu: „M-ai invidiat vreodată?”. Cele două au dat cărțile pe față la Detectorul de Minciuni

Pe ce cheltuie, de fapt, Raluca Bădulescu toți banii

Raluca Bădulescu este o persoană directă și spune tot ce gândește, fără menajamente. Recent, vedeta a fost cu Ilinca Vandici la Testul Poligraf al lui Selly, unde au făcut mai multe dezvăluiri.

Nu mai este un secret că Raluca Bădulescu adoră hainele și bijuteriile de lux. Însă, în cadrul vlogului realizat de Selly, Ilinca Vandici a mărturisit că Raluca Bădulescu cheltuie toți banii pe haine, accesorii și genți.

Acest lucru a fost confirmat și de vedetă, care a subliniat că și-ar da toți banii pentru aceste lucruri.

"Am niște sacouri... am un sacou pe care l-a purtat Michael Jackson, am zis că îi fac vitrină. Când eram în lockdown (n.r. carantină) m-a întrebat Florin, fostul meu soț: <Se duce omenirea asta, ce o să facem, o să mâncăm nasturii de la sacoul lui Michael Jackson? Tu te-ai gândit că ar fi trebuit să faci și tu o investiție?> A trecut situația (n.r.

pandemia) și m-am mai gândit că o să văd eu cum o să fac lucrurile cu cap. Eu am fost disperată după haine toată viața, cred că de când eram mică, de când mergeam în casă cu pantofii mamei, purtam mărgelele bunicii. Aș da toți banii pe haine, oricând", a declarat Raluca Bădulescu.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Motivul pentru care Raluca Bădulescu a rămas cu întreținerea în urmă

Raluca Bădulescu a recunoscut de multe ori că nu ține cont de bani și își cumpără tot ce își dorește. De aceea, vedeta nu reușește să fie cu întreținerea la zi.

Aceasta a dezvăluit că preferă să își cumpere pantofi și genți, decât să plătească întreținerea. Într-adevăr, nu este cu ea la zi, dar o achită ca să nu fie dată în judecată.

Citește și: Cât plătește Raluca Bădulescu pentru chirie în București! Jurata de la „Bravo, ai stil!” își redecorează casa de la zero

”Nu plătesc întreținerea din cauză că nu îmi convine să o plătesc! Tot timpul e de luat un pantof, de luat o gentuță în viață. Sunt anumite lucruri în viață care mă deranjează. Da, eu nu sunt cu întreținerea la zi.

Am zis-o și nu o să fiu niciodată.

Am doi căței cu care mă plimb prin curte, dar după 1 noaptea. Dacă ies fără perucă, unii vecini poate nici nu mă recunosc. Deci pe zi umblu mascată ca să nu mă ia ăia cu întreținerea. Mă pun ăia oricum, că te dau în judecată”, a declarat Raluca Bădulescu, în vlogul lui Selly.