Cristina Dorobantu a făcut anunțul: Cine a părăsit casa Puterea dragostei și cine este favoritul săptămânii

,
Cristina Mihaela Dorobantu
Cristina Mihaela Dorobantu[Sursa foto: captura video Kanal D]

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat numele celui care părăsește casa Puterea dragostei.


In articol:

Cel care pleacă este Rareș, în ciuda faptului că, în mod normal, el ar fi trebuit să rămână în competiție.

Favoritul săptămânii și cel care a primit premiul de 1.500 de euro, fiind, totodată, lider suprem a fost desemnat Cristian Marinescu. Prin urmare, Marinescu și-ar fi protejat, în mod normal, casa, iar Rareș ar fi rămas în competiție.

Numai că Rareș are nevoie neapărat să meargă acasă, iar Cutia Pandorei a transmis că, indiferent de votul de astăzi, Rareș va merge acasă.

Rareș a plâns în Gala în care și-a luat rămas-bun de la colegii și colegele lui de la Puterea dragostei, Maria și Mariana plângând și ele.

Rareș Puterea dragostei
Rareș a părăsit casa Puterea dragostei[Sursa foto: captura video Kanal D]

Rareș și-o dorește în continuare pe Mariana!

Cristina Mihaela Dorobanțu l-a întrebat pe Rareș dacă rămânerea lui în competiție nu ar fi reprezentat un chin pentru el, având în vedere că e îndrăgostit de Mariana, dar că nu formează un cuplu cu ea.

"Nu, domnișoara Cristina, e o plăcere, e o femeie care m-a trecut prin toate stările. Eu le-am cerut fetelor să mă voteze pentru eliminare fiindcă trebuie să merg neapărat acasă", a mărturisit Rareș.

Cristina Mihaela Dorobanțu i-a transmis lui Rareș că este un băiat deosebit și, cu siguranță, el va avea ușa deschisă în continuare la Puterea dragostei dacă va mai vrea să participe în competiție și dacă fanii emisiunii îl vor vota să se întoarcă.

Rareș s-a luptat cu Cristian Comănici pentru inima Marianei, însă niciunul dintre ei pare că nu a avut câștig de cauză. Comănici va rămâne acum alături de Mariana în competiție și e de văzut dacă cei doi vor forma, în cele din urmă, un cuplu, după îndelungi tatonări.

Citeste si: Veste soc printre concurentii Puterea dragostei! Fosta iubita a lui Livian s-a cuplat cu Madalin None? Adevarul despre Florentina

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Bătaie în Gala Puterea dragostei? Urmărește ediția incendiară de duminică, de la 16:00 și 19:00 la Kanal D

România dă drumul la spectacole în aer liber cu 500 de oameni

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la "Puterea dragostei"!

O nouă bătaie la Puterea dragostei? Băieții intervin de urgență! Urmărește gala de sâmbătă, de la 16:00 și 19:00 pe Kanal D

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies