Cine sunt favoriții săptămânii și cine a părăsit emisiunea Puterea Dragostei? Cutia Pandorei a dat din nou totul peste cap

Author: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 nov 2020, 20:00
Cristina Mihaela a anunțat favoriții săptămânii și numele concurentului care părăsește competiția
Sursa: Captură KANAL D

Cel mai așteptat moment al galei de la finalul săptămânii este, cu siguranță, cel în care Cristina Mihaela anunță favoriții săptămânii, dar și concurentul sau concurenta care părăsește competiția. Ce anunț a făcut astăzi?

Voturile exprimate de concurenți i-au adus pe Mario și Delia în prag de eliminare, astfel că, pentru cei doi concurenți, emoțiile au fost mai mari ca niciodată. Cine a plecat acasă la finalul galei Puterea Dragostei de duminică?

Ce mesaj a ascuns Cutia Pandorei în gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei?

În această săptămână, Alexandra și Cristian Comănici au fost aleși favoriții săptămânii, astfel că lupta pentru cecul în valoare de 1500 de euro s-a dus din nou între cei doi concurenți.

Alături de ei, Cristina Mihaela i-a invitat în față pe Mario și Delia, cei doi aflându-se în pericol de eliminare.

În urma voturilor telespectatorilor, Cristian Comănici a fost desemnat liderul suprem în casa Puterea Dragostei pentru următoarele 7 zile, dar și câștigătorul cecului în valoare de 1500 de euro. Astfel, el l-a salvat de la eliminare pe Mario, Delia urmând să părăsească competiția. Cu toate acestea, Cutia Pandorei a schimbat din nou regulile și a dat totul peste cap.

Citeste si: Bianca Comănici, atac dur la adresa Marianei. I-a spus tot ce crede despre ea: „Ești mândră de...”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

Având în vedere că Delia, Mario și Maria au intrat recent în emisiune, iar cei de acasă nu au avut posibilitatea de a-i cunoaște, staff-ul emisiunii a luat decizia ca în această săptămână să fie eliminat concurentul aflat pe ultimul loc în topul preferințelor celor de acasă.

Astfel, după ce a prelungit suspansul, Cristina Mihaela a anunțat că Jitaru părăsește competiția.

„Dragi concurenți, având în vedere că numărul competitorilor a crescut în această săptămână și că telespectatorii nu i-au cunoscut pe cei trei nou veniți, am decis ca, în această seară, să plece acasă concurentul care este situat pe ultimul loc în clasamentul telespectatorilor, cu excepția lui Mario, a Deliei și a Mariei.

Concurentul clasat pe ultima poziție în topul telespectatorilor este cel care va părăsi astăzi competiția, iar numele lui este Jitaru.”, este mesajul ascuns în Cutia Pandorei și pe care Cristina Mihaela l-a citit în fața concurenților.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 21 noiembrie – A doua parte- VIDEO. Cristian Comănici i-a pus marea întrebare Marianei: „Vrei să fii...”

 


Tensiunile cresc la ”Insula de 1 milion”. 19 concurenți au rămas în joc, iar rivalitățile ating cote maxime. Iată ce se va întâmpla în ediția de duminică, 19 mai!