Cristina Cioran a descoperit remediul impotriva racelii

De cateva saptamani bune, Cristina Cioran s-a mutat in bucatarie, unde roboteste de zor facand provizii pentru iarna.

 

Cristina Cioran a descoperit remediul impotriva racelii
De cateva saptamani bune, Cristina Cioran s-a mutat in bucatarie, unde roboteste de zor facand provizii pentru iarna. Prezentatoarea matinalului “Draga mea prietena”, difuzat de Kanal D, nu isi blindeaza insa congelatorul si camara cu legume sau conserve, ci cu zeci de pungute pline cu fructe de padure.
“Anul trecut am descoperit o reteta pentru cresterea imunitatii si dupa ce am sesizat ca functioneaza m-am decis sa repet figura, dar sa-mi fac proviziile singura. Reteta mea e simpla. Consum zilnic fructe de padure, congelate si date prin blender, simple sau amestecate cu diverse alimente si raceala sta la distanta. E un amestec din coacaze, afine, coarne, catina, zmeura, mure si merisor. Iau cate 12-14 kg, le pun in pungute si le congelez. Deja sunt la tura a doua si pentru ca nu mai aveam unde sa le depozitez am cumparat un congelator mare, sa-mi ajunga”, a declarat vedeta de la Kanal D.
Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic la KanalD, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!”

Prezentatoarea matinalului “Draga mea prietena”, difuzat de Kanal D, nu isi blindeaza insa congelatorul si camara cu legume sau conserve, ci cu zeci de pungute pline cu fructe de padure. 

Anul trecut am descoperit o reteta pentru cresterea imunitatii si dupa ce am sesizat ca functioneaza m-am decis sa repet figura, dar sa-mi fac proviziile singura. Reteta mea e simpla. Consum zilnic fructe de padure, congelate si date prin blender, simple sau amestecate cu diverse alimente si raceala sta la distanta. E un amestec din coacaze, afine, coarne, catina, zmeura, mure si merisor. Iau cate 12-14 kg, le pun in pungute si le congelez. Deja sunt la tura a doua si pentru ca nu mai aveam unde sa le depozitez am cumparat un congelator mare, sa-mi ajunga”, a declarat vedeta de la Kanal D. 

Pe Cristina Cioran o puteti vedea zilnic la KanalD, de la orele 10.00, moderand, alaturi de Paula Chirila, emisiunea “Draga mea prietena!

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate