Cristian Țânțăreanu, dezvăluiri despre averea familiei și petrecerile faraonice, aseară, în cadrul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

,

Cristian Țânțăreanu a oferit aseară, în cadrul emisiunii de la Kanal D, “40 de întrebări cu Denise Rifai” o serie de dezvăluiri impresionante despre averea familiei, petrecerile fastuoase pe care le-a organizat la faimoasa reședința din Corbeanca, motivele care au stat la baza dorinței de înavuțire, dar și detalii despre copilărie și viața de familie, dincolo de imaginea creată în peisajul mediatic.

Excentricul milionar a dezvăluit aseară care au fost atributele care au stat la baza dorinței de a se îmbogăți și ce înseamnă averea, de fapt, pentru Cristian Țânțăreanu. 

“Pentru mine, banii nu au nicio importantă, dar îmi place performanța (…) Toată treaba a fost o întâmplare; întâmplător am ajuns în Corbeanca, întâmplător am cumpărat terenuri pentru a face ferme de vaci, o poveste întreagă…”, a spus acesta. 

Omul de afaceri este cunoscut publicului și pentru petrecerile faraonice de la Paradisul Verde, zile întregi de distracție, veselie și răsfăț la care participau sute de invitați. Numele său a figurat de foarte multe ori în topuri, la categoria celor mai buni oameni de afaceri, presa a scris că din cauza problemelor pe care le-a avut cu ANAF, mare parte din avere a fost trecută pe numele copiilor, neștiindu-se foarte multe lucruri despre sumele pe care le are în conturi. Cristian Țânțăreanu a dezvăluit aseară, în cadrul interviului, la cât se ridică averea familiei sale. 

Citeste si: Ce avere are, de fapt, Cristian Ţânţăreanu? Abia acum s-a aflat suma reală

“Eu pot să spun despre averea familiei. Cred eu că 20-30 milioane de Euro… Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, era o aiureală când spuneam 70 de milioane. Nici vorbă.

Dar mie îmi ajunge treaba asta ”, a povestit Cristian Țânțăreanu.  

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce avere are, de fapt, Cristian Ţânţăreanu? Abia acum s-a aflat suma reală

Problemele de la CNE Cernavodă au fost rezolvate, iar Unitatea 2 a fost reconectată la Sistemul Energetic National

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Cine este Manuela, sotia lui Cristian Tantareanu? Iata prin ce momente dramatice a trecut aceasta din cauza pandemiei de COVID-19!

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies