Ce avere are, de fapt, Cristian Ţânţăreanu? Abia acum s-a aflat suma reală

,
Cristian Ţânţăreanu
Ce avere are Cristian Ţânţăreanu

Cristian Ţânţăreanu a venit marţi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, emisiune ce se difuzează de la ora 23:00, la Kanal D!


In articol:

Mulți români se întreabă ce avere are, de fapt, Cristian Ţânţăreanu. Ei bine, despre avuția omului de afaceri a venit cu detalii chiar el. Excentricul milionar a vorbit despre averea sa și nu s-a sfiit să facă publică suma de bani pe care o are.

Cristian Ţânţăreanu
Cristian Ţânţăreanu a venit marţi la “40 de întrebări cu Denise Rifai”.

Citeste si: Cine este Manuela, sotia lui Cristian Tantareanu? Iata prin ce momente dramatice a trecut aceasta din cauza pandemiei de COVID-19!

Ce avere are Cristian Ţânţăreanu

Cristian Ţânţăreanu nu mai are nevoie de nicio prezentare. Este unul dintre cei mai cunoscuți oameni de afaceri din România. Invitat în cadrul emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, bărbatul a mărturisit care este averea pe care o deține.

Cristian Ţânţăreanu
Cristian Ţânţăreanu

Citeste si: Ce pensie are Cristian Țânțăreanu și ce face cu banii. Suma e uluitoare

"Eu pot să spun averea familiei. Cred eu... 20-30 de milioane de euro. Ținând cont că SPA-ul este vreo 6, 7 milioane, în lucrarea asta am băgat 6 milioane, case, terenuri, cred eu că sunt... nu ai de unde să știi. Nu am fost niciodată printre cei mai bogați, dar mie îmi ajunge.

În topurile astea... era un top după notorietate. Acum, orice primar care își îngroapă tablourile prin cimitire, dă o semnătură și cere 50 de milioane, este de 3 ori mai bogat sau de 5 ori ma bogat și el are banii ascunși, la mine sunt la vedere.

ANAF-ul, asta e una dintre marile mele probleme. Nu am trecut averea, averea era pe numele firmei.

Sunt niște criminali, ANAF-ul. Mi-au terorizat viața.", a mărturisit Cristian Ţânţăreanu.

Ce pensie are Cristian Țânțăreanu

În urmă cu câțiva ani, milionarul Cristian Țânțăreanu a mărturisit care este pensia pe care o primește în fiecare lună din partea statului român.

"Am 14 milioane de lei vechi.  Atât e pensia mea. Dar, pensia mi-o ridică o nepoată. I-am dat-o ei.

Banii se duc la ea. Eu vin din șantier acum. Am 70 de oameni care muncesc și trebuie să-i supraveghez. Ce să le fac, eu le-am spus să stea acasă, dar au spus că n-au ce să mănânce. Dacă asta-i viața, ce putem să facem?! Eu respect normele de igienă, mă spăl pe mâini, stau în casă, mă uit la tv și am rărit vizitele", a dezvăluit Cristian Țânțăreanu.

Cristian Țânțăreanu a fost director la o mare întreprindere de construcții, până în anii ’90. Acesta a fost mereu considerat  milionarul excentric, despre care se spune că și-ar fi îngropat o parte din avere.

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cristian Tantareanu surprinde din nou! S-a apucat de dansuri

Noi precizări în cazul turiştilor străini atacați de urși în zona Peleşului: Echipajul SMURD trimis să îi salveze nu vorbea engleză

BOMBĂ! Florin Ristei, înșelat și părăsit de iubita supernă pentru un bărbat super celebru! Este SCANDAL imens

Desi are cancer, Cristian Tantareanu nu se teme de moarte! Iata care este ultima sa dorinta VIDEO

Cristian Tantareanu: "Oamenii bogati primesc mereu cadouri" VIDEO

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies