Cristian Popescu Piedone, primarul sectorului 5, a anunțat ce se va întâmpla cu bătrânele care vând pătrunjel la colțul străzii. Ce dezicie a luat edilul?

,
Cristian Popescu Piedone, a anuntat  ce se va intampla cu persoanele varstnice
Cristian Popescu Piedone, decizie importanta[Sursa foto: Instagram]

Primarul sectorului 5 din București, Cristian Popescu Piedone, a luat o decizie de maximă importanță în ceea ce le privește pe bărânele care vând pătrunjel la colțul străzii.


In articol:

Cristian Popescu Piedone a anunțat că bătrânele care vând fructe și legume la colțul strâzii nu vor mai fi amendate de către Poliția Locală, în sectorul 5 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone, decizie importantă pentru sectorul 5

Primarul sectorului 5 a anunțat pe data de 6 aprilie că, Administrația Piețelor va pune la dispoziție 10 tarabe în incinta fiecărei piețe pentru persoanele vârstnice care vând cantități mici de fructe și legume. Cristian Popescu Piedone a informat că Poliția Locală nu va mai amenda persoanele care vând fructe și legume la colțul străzii și le vor informa că pot vinde marfa în continuare la tarabele din piață.

De asemenea, tarabele vor fi puse gratuit la dispoziția bătrânelor, iar ele nu vor fi nevoite să plătească taxe. Primarul sectorului 5 a anunțat că orice târg temporar va fi obligat să cedeze 10 mese gratuite persoanelor de acest fel.

Citeste si: Cristian Popescu “Piedone” vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Bătrânele care vând patrunjel la colțul străzii nu vor mai fi amendate 

Polițiștii locali din sectorul 5 nu vor mai putea da amenzi bătrânelor care vând pătrunjel, fructe sau legume la colțul străzii, după cu a anunțat primarul sectorului. Cristian Popescu Piedone este de părere că marfa pe care aceste bătrâne o vând la colțul străzii este pâinea lor de zi cu zi, nicidecum comerț care ar da naștere unor profituri substanțiale.

”Începând de mâine, Poliția Locală Sector 5 nu va mai sancționa acele bunicuțe care vând câteva legături de pătrunjel la colțul străzii sau pe străzile din apropierea piețelor din sector.

Am dispus ca Administrația Străzilor să pună la dispoziția acestora 10 tarabe în fiecare piață, total gratuit. Sunt persoane care vând câteva fructe sau unul, două borcane de murături și pentru ele aceste venituri reprezintă pâine pe care o pun pe masă. Nu sunt de acord să dăm amenzi acestor persoane. Mai bine le ajutăm să supraviețuiască.”, a transmis Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone. 

Poliția Locală a sectorului 5 nu va mai avea rolul de a acorda amenzi persoanelor vârstnice, ci pentru a le informa de existența tarabelor gratuite în interiorul

piețelor. Edilul sectorului 5 a mai informat că după ce Paiața din Rahova va fi dată spre folosință, se va amenaja un spațiu cu mai multe tarabe pentru producătorii autohtoni.

Citeste si: Cum a slăbit Cristian Popescu Piedone 50 de kilograme în doar jumătate de an

Cristian Popescu Piedone, invitat la ”40 de întrebări cu Denise Rifai”

În această seară la ”40 de întrebări cu Denise Rifai” își face apariția unul dintre cei mai controversați primari de sector din Capitală, Cristian Popescu Piedone.

Edilul sectorului 5 va face lumină în cel mai mare scandal în care a fost implicat, cel care i-a adus și demisia, și anume, incendiul din clubul Colectiv. Cristian Popescu Piedone va răspunde la cele mai inedite întrebări din cariera sa de om politic, cât și la cele care i-au adus retragerea din viața publică.

Urmăriți o ediție incredibilă din ”40 de întrebări cu Denise Rifai” astăzi, de la ora 23:15, la Kanal D.

Cristian Popescu Piedone la 40 de intrebari cu Denise Rifai
Cristian Popescu Piedone este invitat în această seara la 40 de intrebari cu Denise Rifai[Sursa foto: Instagram]

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum a slăbit Cristian Popescu Piedone 50 de kilograme în doar jumătate de an

Johnson & Johnson crede că și alte vaccinuri provoacă cheaguri de sânge

Diana Șoșoacă BĂTUTĂ măr de o altă femeie celebră! Cum s-a ajuns la un scandal fără precedent

Cristian Popescu “Piedone” vine marți, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

A venit decizia din Dosarul Colectiv! Cristian Popescu Piedone și patronii clubului, condamnați la ani grei de închisoare

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies