Cristian Comănici, în lacrimi după conflictele aprise din casă! Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, MARȚI, 27 aprilie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

,
puterea dragostei
Cristian Comanici si Radu la un pas de bataie!

Tensiunile sunt la cote maxime în casa Puterea Dragostei. Cristian Comănici pare să-și fi pus toți concurenții în cap.


In articol:

După ce în gala de duminica trecuta s-a discutat intens despre o filmare compromițătoare cu 3 concurenți din casa Puterea Dragostei, Cristina Mihaela a decis să facă publice imaginile. În ciuda controverselor Marinescu a rămas favoritul publicului, iar tensiunile celor din casă față de Cristian Comănici se intensifică. 

Cristian Comănici și Radu, la un pas de bătaie

Saptamana trecută începuse fără mari controverse în casa Puterea Dragostei, dupa intrarea in competitie a lui Paul, noul concurent. De această dată, însă, spiritele s-au aprins la maxim.  

În ediția de marți, 27 aprilie, Cristian Comănici se află în mijlocul controverselor. Concurentul este la un pas să se ia la bătaie cu Radu, după ce acesta îl împinge iar Radu ripostează cu încrâncenare, întrebându-l: „Ce ai? Ce ai?”

Motivul conflictului dintre cei doi va fi dezbătut în ediția de mâine. 

puterea dragostei cristian comanici
Cristian Comanici, în lacrimi după conflictele din casa Puterea Dragostei

Comănici este dărâmat de conflictele din competiție și ajunge să fie copleșit de lacrimi. 

Tot în ediția de joi el și Alexandra își aruncă cuvinte grele. Într-un schimb de injurii, Alexandra l-a numit „terminat”.

Tot in editia de marți a show-ului Puterea dragostei, Comănici a răbufnit cu un atac furibund la adresa concurenților din casă pe care îi consideră de cea mai joasă speță. 

„Nu am văcut în viața mea atâția oameni penibili, scursuri ale societății! Ăsta-i adevăru!”  a spus Cristian Comănici.

De asemena, amenințările dintre Maria și Marinescu continuă. Maria ar mai avea și alte materiale compromițătoare care îl implică pe Marinescu.

„Ascultă-mă, îți aduc aici ceva ce n-o să poți nega niciodată, taci. Ce imagine ai tu în fața ta dacă te uiți în oglindă, când nu ai încredere nici în umbra ta?”  au fost cuvintele Mariei Adresate lui Marinescu. 

Aflati cum vor evolua conflictele dintre Marinescu și Maria, dar și Cristian Comănici și ceilalți concurenți din casă marți, 27 aprilie, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D.

Citeste si: Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 26 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. Alexandra și Maria, scandal: "Nu e o mândrie să vorbesc cu tine"

 

Citește-ne pe
Citește și:

Despărțirea momentului! Bogdan Mocanu și iubita misterioasă și-au spus adio?! Mesajul postat de artist pe rețelele de socializare a trezit semne de întrebare în rândul fanilor

Americanii recunosc și își cer scuze pentru EROARE. Atacul cu dronă din Kabul a ucis 10 nevinovați, nu jihadiști ai ISIS-K

DEZASTRU! Emma Răducanu NU a câștigat US Open. Cum a trișat. I se retrage....

Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 26 aprilie 2021 – A doua parte - VIDEO. Alexandra și Maria, scandal: "Nu e o mândrie să vorbesc cu tine"

Ce i-ar fi cerut Marinescu fostei iubite pentru a forma un cuplu? Maria, dezvăluiri incredibile: „Mi-ai spus că dacă mă...” Urmărește o ediție incendiară „Puterea dragostei”...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies