Criminalistii nu exclud asasinatul la comanda in cazul romancei disparute fara urma VIDEO

criminalistii nu exclud asasinatul la comanda in cazul romancei disprute fara urma VIDEO

Mister si tacere! Nimeni nu stie ce s-a intamplat cu Lara Saban.

A disparut pe data de 3 mai. Venise in Romania cu multe de mii de euro ca sa-si cumpere un apartament. Si-a lasat fetita, in varsta de 3 ani, cu o prietena si a plecat in oras. Nu s-a mai intors.

Lara se casatorise religios cu Hüseyin Avni Sipahi, unul dintre candidatii la primaria Istanbulului, un om de afaceri influent in Turcia. Barbatul, putred de bogat, avea grija ca romancei sa nu-i lipseasca nimic. Fata avea foarte multi bani. Se spune despre ea ca frecventa cluburile de lux, in special, pe cele din Capitala, unde cheltuia, afirma apropiatii- si 15 mii de dolari intr-o singura seara.
Criminalistii se gandesc la ce e mai rau: un asasinat la comanda. Potrivit aceluiasi specialist, ar mai exista o ipoteza: rapirea pentru rascumparare.

Anchetatorii nu exclud ca intre Lara si omul de afaceri turc sa fi existat probleme. Fata are înaltimea de 1.70 m, greutate 50 - 55 kg, constitutie slaba, par saten vopsit negru, ochi albastri. Are doua tatuaje: unul pe antebratul drept cu inscriptia "Huseyin.Sipahi", iar pe spate, un desen tribal. La data disparitiei, Lara purta o rochie scurta.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies