Crimă într-un oraș din județul Bihor. O femeie a omorât un vecin cu un cuțit

Author: Diana Tilă
Actualizat: 21 dec 2023, 04:35

O femeie din orașul Aleșd a fost reținută fiind suspectată că a omorât un vecin cu un cuțit.

O femeie în vârstă de 41 de ani a fost reținută de procurorii bihoreni, fiind suspectată că a înjunghiat mortal un bărbat în locuința ei, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, scrie News.ro.

Citește și: „Distrugea tot când îi venea sevrajul”. O femeie din Maramureș și-a ucis mama, la scurt timp după ce fusese externată de la psihiatrie

Crimă într-un oraș din județul Bihor. O femeie a omorât un vecin cu un cuțit

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor a transmis, marți, printr-un comunicat de presă, că procurorii au dispus marți "efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspecta B.M.G., în vârstă de 41 de ani pentru săvârșirea infracțiunii de omor, faptă prev. şi ped. de art. 188 alin. 1 din Cod penal."

"Din mijloacele de proba administrate în cauză a rezultat următoarea situație de fapt: în data de 20.03.2023, suspecta BMG în timp ce se afla la domiciliul său din Aleșd, cartier Obor, pe fondul consumului de alcool a avut un conflict spontan cu victima V.A., în vârstă de 53 de ani şi i-a aplicat victimei o lovitură cu un cuțit la nivelul hemitoracelui stâng, cu lezarea inimii și pericardului, victima decedând la scurt timp", a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor.

Citește și: Minoră dispărută. Joița Alexia Maria, în vârstă de 13 ani, este de negăsit, iar autoritățile cer ajutorul oamenilor

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii

Femeia a fost reținută pentru 24 de ore. Cercetările sunt continuate de procurorul de caz, urmând a se lua măsurile legale care se vor impune.

Un vecin a sunat la poliție să reclame o crimă neexistentă, în urma unei glume morbide făcută de un vecin

Un bărbat și-a sunat unul dintre vecini, cu care obișnuia să bea, și l-a chemat la o bere. Aceștia au început să discute și, în momentul în care l-a întrebat ce face iubita lui, acesta s-a enervat.

Deranjat că vecinul vrea să știe ce face femeia lui, în glumă, acesta i-a spus că a omorât. 

„El m-a sunat și m-a întrebat ce face Niculina, concubina mea. Păi eu te sun pe tine noaptea să te întreb ce-ți face femeia? I-am zis că am omorât-o”,  a povestit acesta pentru Monitorul de Botoșani.

Citește și: Un bărbat a ucis o femeie, i-a gătit inima și a încercat să-și hrănească familia cu ea. Motivul pentru care a recurs la aceste acțiuni terifiante

Vecinul acestuia, speriat de cele întâmplate și convins că ceea ce bărbatul respectiv spune este real, a sunat la 112, pentru a reclama crima.  „Eu l-am întrebat:  «sigur ai omorât-o?  ». El a început chiar să plângă.  «Da, am omorât-o  ». Atunci, ce să fac?! Am sunat la 112 și am anunțat crima.

Doar nu sunt beat, vă spun drept”,  a povestit bărbatul care a alertat autoritățile.