Credeti ca viata manechinelor este usoara? Iata CALVARUL prin care trec modelele VIDEO

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:38

Machiate extravagant si coafate dupa ultimele tendinte, tinerele din imagini sunt cele mai invidiate femei din intreaga lume.

Sunt modele care castiga o adevarata avere  doar pentru simplul fapt ca defileaza pe podium imbracate in cele mai frumoase haine de colectie.

Totul pare perfect pana la un punct. Nu toate sunt facute pentru o astfel de meserie. Priviti-o pe domnisoara din imagini. Imbracata intr-o rochie eleganta, de culoarea untului, zambareata si fasneatza, ti-e mai mare dragul s-o privesti! Numai ca e cam greu cu tocurile inalte!

Asa ca  manechinul isi continua defilarea in picioarele goale.
Oricum, ce e prea mult strica! Dar sa nu credeti ca doar tocurile sunt adevarate pericole pentru fotomodele. Priviti ce dezastru poate crea o rochie sofisticata, ce-i drept, dar prea voluminoasa.

Dupa o astfel de escapada, cu siguranta designerul se va gandi serios sa mai scurteze putin din rochie sau in cele din urma sa renunte la frumosul manechin.

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!