Cozmin Gușă, aseară la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, a vorbit despre umilințele îndurate în armată și pe cine a iubit, de fapt, în taină! Kanal D, pe primul loc în topul televiziunilor, la orașe

,
Cozmin Gușă a fost pus în fața tirului de întrebări incomode
Cozmin Gușă a fost pus în fața tirului de întrebări incomode

Aseară, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, Cozmin Gușă a fost pus în fața tirului de întrebări incomode, menite să facă lumină în toate aspectele din viața sa, iar politicianul a vorbit deschis despre speculațiile din presă cu privire la relațiile amoroase, politică, familie, carieră, dar a dat detalii și despre perioada adolescenței sale.


In articol:

Cozmin Gușă a povestit că era un adolescent rebel, motiv pentru care, în perioada armatei, a îndurat umilițe crunte. Cu toate acestea, Cozmin Gușă a marturisit că “tratamentul” nu și-a pus amprenta asupra lui într-un mod negativ, nu l-a depersonalizat, ci l-a făcut să își simtă adevăratul potențial. 

Citeste si: Cozmin Gusa, dezvaluiri incredibile despre razbunarea pregatita impotriva lui Adrian Nastase, in 2004, cand a trecut de partea lui Traian Basescu! "Ar fi trebuit mai putin sa ma razbun!"

“Am fost supus la multe lucruri în armată, pentru că am fost rebel. Vreo două luni de zile cred că am dormit pe țambal – așa i se spunea acolo, la carceră – că să mă chinuie. A doua zi, am fost pus să curăț cu lama toaletele… Cea mai umilitoare treabă este că au vrut să îmi curme actele de rebeliune, trimițându-mă să păzesc, timp de o lună și jumătate, ghena de gunoi a unității, unde se aruncau resturile alimentare; era plin de șobolani… Miroseam cumplit și colegii mi-au făcut rost de încă un costum militar, că să mi-l schimb; nu era apă caldă, mă spălam cu apă rece, ca să nu puț (….).

Dar armata este foarte bună, nu frânge niciun caracter, dar există în cadrul colectivului un sistem de ierarhizare care ii ajută pe bărbați, în continuare, în viață, să își simtă potențialul și să știe exact cine sunt ei. Armata a fost bună pentru mine și pentru că am suferit atât, și pentru că nu m-am lăsat îndoit. A fost o lupta să demonstrez tuturor de acolo, în perioada comunistă, că sunt rezistent (…)”,  a povestit aseară Cozmin Gușă, în carul interviului de la “40 de întrebări cu Denise Rifai”. 

Deși presa a speculat, de-a lungul timpului, că  a avut relații amoroase cu diferite persoane mondene, legături pe care le-a negat vehement, în ediția de aseară Cozmin Gușă a mărturisit pe cine a iubit, de fapt în taină.

“Cel mai mult am iubit-o în taină pe Corina Chiriac. Chiar am iubit-o pe Corina Chiriac și chiar i-am și mărturisit asta la mult timp după ce s-a consumat iubirea în mintea mea; când am întâlnit-o i-am spus<Corina, dragă, în adolescență mea te iubeam în taină>.

A avut o apariție la Clubul Muncitoresc din Câmpia Turzii, atât de distinsă, atunci mi-am dat seama că <uite, domnule, genul asta de femeie mi-ar plăcea mie să am alături în viață și m-am gândit foarte mult la Corina Chiriac>”,  a spus acesta. 

Ediția de aseară a emisiunii “40 de întrebări cu Denise Rifai”, pe primul loc, la orașe. Stația, pe locul doi, la nivel Național și Comercial

Kanal D s-a clasat pe primul loc în topul televiziunilor aseară, cu emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, în rândul populației de la orașe. Interviul maraton cu Cozmin Gușă a fost urmărit de o medie de 395.000 de telespectatori din întreagă țară, în fiecare minut al difuzării. 

Citeste si: Cozmin Gusa, recrutat de CIA! A marturisit cine l-a selectat si l-a trimis peste Ocean, pentru a-l face omul americanilor

Ieri, în intervalul de difuzare a emisiunii (23:20 – 1:00), Kanal D a fost lider de piață, pe targetul All Urban, înregistrând 2% Rating și 11,1% cota de piață. De asemenea, pe targetul Național și pe cel Comercial, stația a înregistrat audiențe de top, plasând Kanal D pe locul doi în preferințele telespectatorilor, în intervalul orar menționat mai sus. Astfel, Kanal D a înregistrat 2,2 puncte de rating și 13,0% cota de piață, pe targetul Național, și 1,9 puncte de rating și 11,8% cota de piață, pe targetul Comercial.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cozmin Gusa si amorul in masina! A fost nevoit sa spuna cand a facut-o asa ultima data. Ce a raspuns

Germania se pune PE TREABĂ: de când ÎNCEPE vaccinarea copiilor

Războinica Adelina Damian, angajata Kanal D! Ce rol are de fapt aceasta la Survivor România. Detalii neștiute până acum

Cozmin Gusa, recrutat de CIA! A marturisit cine l-a selectat si l-a trimis peste Ocean, pentru a-l face omul americanilor

A avut sau nu o aventura Cozmin Gusa cu starleta Laura Andresan? Consultantul politic a spus adevarul!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies