Costi Ioniță, Roxana Nemeș sau Alexandra Stan? Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Publicul a decis!

,
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat cine părăsește competiția Survivor România 2021
Daniel Pavel a anunțat cine părăsește competiția Survivor România 2021[Sursa foto: Captură KANAL D]

După ce au pierdut cele două jocuri de imunitate din această săptămână, Faimoșii au fost nevoiți să se despartă de un membru al echipei. Publicul a decis cine trebuie să plece acasă.


In articol:

Faimoșii au dat totul pe traseele de la Survivor România 2021, dar în ciuda eforturilor, aceștia nu s-au putut impune în fața Războinicilor în această săptămână, astfel că au pierdut ambele jocuri de imunitate. Faimoșii au ajuns în situația de a avea inițial doi concurenți în pericol de eliminare, Costi Ioniță și Roxana Nemeș, ambii fiind votați spre eliminare de restul echipei în cadrul consiliilor de nominalizare.  Ulterior, în

pericol s-a aflat și Alexandra Stan, aceasta fiind nominalizată de Zannidache, cel mai votat Faimos în această săptămână. Care a fost decizia publicului?  

Ce concurent din echipa Faimoșilor a părăsit competiția Survivor România 2021?

Performanțele lor sportive din această săptămână, dar și comportamentul pe care l-au avut în cadrul echipei sunt doar două detalii pe care Faimoșii le-au luat în calcul atunci când au decis să îi nominalizeze spre eliminare pe Costi Ioniță și Roxana Nemeș. Faimoșii și-au exprimat votul, dar decizia finală a aparținut publicului. Astfel, Daniel Pavel, prezentatorul Survivor România 2021, a anunțat că va părăsi competiția concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea telespectatorilor.

Citeste si: Jador, ieșire necontrolată la Survivor România 2021: „Ești o balenă fără nicio...” Tensiuni puternice în echipa Faimoșilor!

Consiliul de eliminare din această seară a fost unul dificil pentru Faimoși.

Preferințele publicului au fost clare, astfel că după ce a prelungit pentru câteva clipe suspansul, Daniel Pavel a rostit numele concurentului care se va întoarce în România. Este vorba despre Costi Ioniță.

Costi Ioniță este concurentul care a primit cele mai puține voturi din partea publicului, astfel că pentru Faimos, acum se încheie aventura Survivor România 2021.

Costi Ioniță a spus încă din momentul în care a fost nominalizat de colegi că decizia acestora este una înțeleaptă, iar înainte de a se întoarce în țară, concurentul de la Survivor România 2021 a

rezumat ce a însemnat această experiență pentru el.

„Cum să zic...nici nu regret nimic, nici nu mă bucur de ceva anume. Cred că e foarte important în viața unui om să fie echilibrat și să primească orice fel de veste cu tărie, cu seriozitate. M-am simțit foarte bine aici, am învățat foarte multe lucruri. Este o experiență extraordinară și o recomand tuturor care vor avea posibilitatea. Cam asta este.

Eu merg înainte cu ceea ce am de făcut, o să am de făcut și o să fac lucruri minunate și mărețe.”, a spus Costi Ioniță, concurent la Survivor România 2021 în echipa Faimoșilor.

Citeste si: Ce și-au șoptit Culiță Sterp și Alexandra Stan în timpul consiliului de nominalizare? Au crezut că nu îi aude nimeni!

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Incredibil ce se întâmplă în echipa Războinicilor! Ies la iveală detalii picante: „V-am prins pe voi doi...”

Dobânda Libor dispare pentru majoritatea valutelor

Clasament Survivor România. Cine sunt cei mai buni concurenți de la Faimoși și Războinici? Surprize pe bandă rulantă

Jador, pus la zid după ce a avut o discuție aprinsă cu Cosmin. Faimosul a reacționat dur: „Imediat ce am ieșit favorit...”

Alexandra Stan lanseaza o piesa noua, din Republica Dominicana: NOSFE x Alexandra Stan x Sak Noel feat. Los Tioz

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies