Cosmarul unui barbat care inseala. Confruntarea dintre nevasta si amanta VIDEO

Diana Dobre este casatorita de 8 ani cu Nelu. Femeia este nemultumita de faptul sotul ei nu isi petrece timp alaturi de familie, motivandu-si absenta prin programul prelungit petrecut la munca.

Din cauza crizei, Diana si-a pierdut serviciul, iar sotul ei spune ca munceste pentru doi oameni. Reprosurile, raceala cu care este tratata au determinat-o pe femeie sa nu mai aiba incredere in sotul ei.

Diana a cerut sprijinul emisiunii "Ochii din umbra" pentru a afla ce se intampla cu sotul ei atunci cand lucreaza peste program.

Ernest si echipa de investigatie au descoperit ca Nelu, sotul Dianei, avea o relatie extraconjugala de doi ani de zile. Indragostita de el, amanta lui Nelu, mult mai tanara decat el, dar si decat Diana, s-a lasat amagita de promisiunile acestuia. Nelu nu intentiona sa bage divort, dar nici nu voia sa renunte la amanta.

Situatia convenabila pentru Nelu, un barbat care s-a jucat cu dragostea a doua femei, a luat sfarsit in momentul in care sotia si amanta s-au intalnit fata in fata.

Nelu nu a putut lua nicio decizie cu privire la soarta celor doua femei, drept urmare, a ramas singur.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate