Cosmar pentru o eleva! Amenintata cu EXMATRICULAREA din cauza parului ondulat

Podoaba capilara a bagat-o in belele pe Vanessa VanDyke, o eleva de 12 ani din Florida, Statele Unite. Adolescenta are parul foarte ondulat, iar acest lucru nu e pe placul profesorilor.

O coafura stil afro a adus-o in pragul exmatricularii pe eleva Vanessa VanDyke. Problema este ca adolescenta a fost inzestrata asa de la natura, prin urmare nu prea are ce face in acaesta privinta, doar sa-si taie parul, lucru pe care nu il doreste nici ea si nici mama ei.

"Imi place parul meu asa cum este el", a afirmat eleva.

Conducerea scolii a anuntat-o atat pe adolescenta, cat si mama ei ca parul foarte ondulat, gen coafura stil afro contravine regulamentului interior. Consiliul profesoral considera coafura fetei, chiar daca parul este natural ondulat, drept o distragere a atentiei celorlalti elevi.

Mama Vanessei VanDyke a declarat pentru cotidianul Daily Mail ca se opune acestui regulament si va lupta pentru ca fiica ei sa isi poarte parul asa cum a inzestrat-o natura. Parul ondulat face parte din identitatea ei.

Colegii si profesorii au ironizat-o din cauza parului ondulat si dau vina pe ea pentru ceva care este natural, lasat de la Dumnezeu”, a declarat femeia.

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate