Coronavirus România. Numărul deceselor a ajuns la 24

,

Numărul deceselor înregistrate pe teritoriul României din cauza coronavirusului a ajuns la 24. Ultimul deces a fost confirmat noaptea trecută.


In articol:

Autoritățile au anunțat că încă o persoană și-a pierdut viața ca urmare a infecției cu noul coronavirus.

Citeste si: Coronavirus: Cum te protejezi de virus la cumpărături?

Coronavirus România. Numărul deceselor a ajuns la 24

Este vorba despre o femeie în vârstă de 80 de ani, din Bacău. Aceasta a fost internată la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iași. Se pare că medicii au diagnosticat-o cu COVID-19 pe 25.03.2020. Femeia a murit ulterior, autoritățile confirmând existența unor boli grave ca insuficiență cardiacă și fibrilație atrială. 

Citeste si: Adrian Streinu Cercel lămurește situația testărilor în București: "Doar 10.514 persoane trebuie să fie evaluate."

"În noaptea trecută,  a mai fost raportat după ora 00.45, un deces al unei persoane confirmată cu noul coronavirus.

Femeie,  80 ani, din judetul BACĂU, internată la Spitalul Clinic de Boli Infectioase Iași în  secția de  ATI.

A fost  confirmată în data 25.03.2020, decedată  în 26.03.2020. Comorbiditati: insuficiență cardiacă, fibrilație atrială.", a anunțat Grupul de Comunicare Strategică.

Citeste si: Costin Gheorghe, a noua zi, la autoizolare! ”Parcă și viața mi s-a schimbat, nu mai știu orele, în ce dată suntem sau cât mai trebuie să stau închis ca un captiv.”

 

Citește-ne pe
Citește și:

Coronavirus România: Numărul persoanelor infectate a ajuns la 1029. Câte persoane s-au vindecat?

Vicepreşedintele Asociaţiei 'Împreună pentru A8' se delimitează de bărbatul care l-a stropit cu iaurt pe Mihai Chirica: 'Este un frustrat'

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Modelul declarației pe proprie răspundere a fost simplificat. Cum arată acum actul care îți permite să părăsești domiciliul?

Cum să îți cureți telefonul mobil pentru a te proteja de coronavirus?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies