Coronavirus Romania - Alte trei decese din cauza coronavirusului. Numarul mortilor a ajuns la 68

Alte trei decese ale unor persoane infectate cu coronavirus au fost raportate marţi, fiind vorba despre două femei, una din Suceava şi alta din Mehedinţi, şi de un bărbat din judeţul Iaşi.


In articol:

Numărul total al deceselor cauzate de coronavirus, la nivel naţional a ajuns la 68.

Grupul de Comunicare Strategică a anunţat, marţi, alte 3 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, numărul total pe ţară ajungând la 68.

Astfel, este vorba despre o femeie de 73 de ani, din judeţul Suceava, căreia i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 26 martie, probe care au fost testate la INCDMM Cantacuzino. Femeia a fost confirmată cu coronavirus în 28 martie şi a murit în 29 martie.

Ancheta epidemiologică este în curs în acest caz.

De asemenea, a murit un bărbat de 69 de ani, din judeţul Iaşi. El a fost testat cu rezultat pozitiv în 28 martie, probele fiind lucrate la SCBI Iaşi, şi a fost internat la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Iaşi în 29 martie.

El a murit în 30 martie, având antecedente patologice - HTA.

Cel de-al 68-lea deces este al unei femei de 81 de ani, din judeţul Mehedinţi, internată la Spitalul Clinic de Boli Infecţioase Craiova. Ei i s-au recoltat probe biologice pentru COVID-19 în 28 martie, care au fost testate la INCDMM Cantacuzino, confirmarea venind în 29 martie.

Femeia a murit în 30 martie. Ea avea şi alte afecţiuni: HTA, cardiopatie ischiemica cronică, obezitate gradul III.

Ancheta epidemiologică este în curs.

Citeste si: Coronavirus se poate testa cu un aparat care depisteaza gripa la animale. Veterinarii sar in ajutorul romanilor

Citeste si: Un adolescent de 19 ani a murit de coronavirus dupa ce doctorul i-a spus ca e tanar si nu are de ce sa-si faca griji

Citeste si: Coronavirus - Rata reala a mortalitatii. Ce arata primul studiu de amploare despre coronavirus

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate