Coronavirus România, 31 martie. Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 2,245 de cazuri

,

România este oficial în scenariul 4. Pe teritoriul României, bilanțul infecțiilor cu COVID-19 a ajuns astăzi la 2,245 de cazuri.


In articol:

Grupul de Comunicare Strategică a raportat numărul de îmbolnăviri cu noul coronavirus la nivelul României. Până la momentul actual au fost înregistrate 2,245 de cazuri.

Citeste si: Motivul pentru care un șef din Formula 1 a vrut să îi infecteze pe piloți cu coronavirus

Coronavirus România, 31 martie. Bilanțul infecțiilor cu COVID-19 ajunge la 2,245 de cazuri

De la ultima raportare, alte 293 de persoane au fost depistate pozitiv cu COVID-19.

Numărul deceselor s-a modificat semnificativ, 69 de persoane pierzându-și viața ca urmare a infecției cu coronavirus. Ultimul deces înregistrat este cel al unui bărbat în vârstă de 56 de ani, cunoscut cu afecțiuni psihiatrice, care locuia singur. Acesta a murit la domiciliu din județul Suceava.  

Citeste si: Coronavirus Suceava- Ministrul Sanatatii: "Consideram ca in Suceava sunt peste 1000 de persoane infectate"

Din totalul persoanelor infectate cu noul coronavirus, 220 au fost declarate vindecate și externate din spital.

"Până astăzi, 31 martie, pe teritoriul României, au fost confirmate 2.245 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus).

Dintre persoanele confirmate pozitiv, 220 au fost declarate vindecate și externate (81 la București, 55 la Timiș, 20 la Iași, 16 la Caraș-Severin, 11 la Constanța, 10 la Prahova, 7 la Dolj, 5 la Brașov, 4 la Cluj, 4 la Galați, 2 la Bihor, 1 la Brăila, 1 la Mureș, 1 la Neamț, 1 la Alba, 1 Argeș).

Totodată, până acum, 69 de persoane diagnosticate cu infecție cu COVID-19, internate în spitale din Craiova, București, Iași, Suceava, Arad, Bacău, Timișoara, Cluj, Neamț, Hunedoara, Constanța, Satu Mare, Sibiu și Ialomița, au decedat.

De la ultima informare transmisă de Grupul de Comunicare Strategică, au fost înregistrate alte 293 noi cazuri de îmbolnăvire.

La ATI, în acest moment, sunt internați 62 de pacienți, dintre care 36 în stare gravă. Starea de sănătate a celorlalți pacienți este deocamdată staționară.

Pe teritoriul României, în carantină instituționalizată sunt 11.576 de persoane. Alte 123.577 de persoane sunt în izolare la domiciliu și se află sub monitorizare medicală.

Până la această dată, la nivel național, au fost prelucrate 24.654 de teste.", au precizat reprezentanții Grupului de Comunicare Strategică.

 

Citeste si: Ghidul pentru șomaj tehnic. Condiții și acte necesare

 

Citește-ne pe
Citește și:

Singurele tari din lume fara coronavirus

Vârstnicii din România dau CLASĂ în UE: TOPUL în care au depășit țări civilizate

Televiziunea care refuză să o invite pe Paula Seling la emisiuni pentru că este cu Biserica: ”Nu avem ce să facem”

Cum atacă coronavirusul organismul persoanelor cu diabet?

Declaratie pe propria raspundere online: care este site-ul oficial de pe care poti sa generezi declaratia pe telefon

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies