Coronavirus Italia - 475 de morti intr-o singura zi si 4207 cazuri noi

Pandemia de coronavirus a provocat moartea a 475 de persoane în Italia în ultimele 24 de ore


In articol:

Pandemia de coronavirus a provocat moartea a 475 de persoane în Italia în ultimele 24 de ore, cel mai grav bilanţ într-o singură ţară, a anunţat miercuri Protecţia civilă din Peninsulă, potrivit AFP, relateaza news.ro.

În plus, sunt aproape 3.000 de persoane (2.978) care şi-au pierdut viaţa în Italia din cauza acestei boli, un bilanţ foarte apropiat de cel din China (mai mult de 3.200 de morţi) de unde a izbucnit pandemia.

Serviciile sanitare italiene au înregistrat 4.207 de noi cazuri în ultimele 24 de ore, o cifră care nu a mai fost atinsă până acum.

În continuare, regiunea Lombardia are două treimi dintre decese.

Alte regiuni cu multe îmbolnăviri sunt Veneto şi Piemont, care au fiecare în jur de 500 de noi cazuri, iar în Toscana au apărut 300 de cazuri.

Duminică, în Italia au fost înregistrate 368 de decese într-o zi, un total pe care China nu l-a avut până în prezent, potrivit bilanţurilor oficiale.

Citeste si: Coronavirus Romania - Mai putine metrouri. Metrorex anunta reducerea numarului de trenuri pe toate magistralele

Citeste si: Rusia a lansat ”o campanie media de dezinformare semnificativă” împotriva Occidentului, pentru a înrăutăţi impactul coronavirusului

Citeste si: Ce spune despre coronavirus directorul Organizatiei Mondiale a Sanatatii

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate