Coronavirus - Distantarea sociala, necesara pana in 2022. Ce arata studiile specialistilor

Author: L.S.

Măsurile de distanțare socială ar putea fi necesare până în anul 2022, au stabilit oamenii de știință

Măsurile de distanțare socială ar putea fi necesare până în anul 2022, au stabilit oamenii de știință, care sunt de părere că există posibilitatea ca noul coronavirus să apară și în anii următori, titrează, miercuri, The Guardian.

Potrivit cercetării științifice publicată în revista Science și citată de jurnaliștii de la The Guardian arată că o singură carantină nu va fi suficientă pentru a pune sub control pandemia de coronavirus și că vârfurile secundare ar putea fi mai mari decât cele actuale, în cazul în care restricțiile nu sunt menținute, relatează Mediafax.ro.

Unul dintre scenariile prezentate de oamenii de știință arată o reapariție a virusului în 2025, în absența unui vaccin sau a unui tratament eficient, relateaza stiripesurse.ro

Marc Lipsitch, profesor de epidemiologie la Harvard și coautor al studiului, a declarat: „Infecțiile se răspândesc atunci când există două lucruri: persoane infectate și persoane sensibile. Cu excepția cazului în care există imunitate colectivă, majoritatea populației este încă susceptibilă să facă boala”.

Profesorul mai spun și că „ estimarea că pandemia va lua sfârşit în vara anului 2020 nu este consistentă”.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Citeste si: Klaus Iohannis vrea schimbarea acordului MAI- BOR. Anuntul facut de presedinte

Ce salariu are Nicușor Dan și cât câștigă subalternii lui

Citeste si: Paul McCartney invinuieste China pentru raspandirea coronavirusului din pietele de animale vii

Citeste si: Coronavirus luat de la un cadavru. Primul caz de transmitere de la morti la vii a Covid- 19 raportat de oamenii de stiinta

 

 


Singuri pe marginea prăpastiei otrăvite! Localnicii satului blestemat din Munții Apuseni au fost obligați să își lase în urmă casele și să se mute tot mai sus! Iată povestea tulburătoare a soților Dumitraș!

Echipa emisiunii Asta-i România a ajuns în Munții Apuseni, în locul în care odată se afla satul Geamăna, care a fost înghit de apa otrăvită, provenită de la cariera de cupru.

Cookies