Cornel Ilie, din nou îndrăgostit!? Mesajul care le-a atras atenția fanilor: „Există cineva special în viața mea”

,
Cornel Ilie
Cornel Ilie a vorbit despre noua relație

Cornel Ilie a divorțat de Eliza, dar la scurt timp solistul trupei Vunk  a recunoscut că deja există cineva special în viața lui.  


In articol:

Cornel Ilie este un bărbat asumat și împăcat, care nu se ferește să recunoască că deja există cineva special în viața lui. Cât despre relația cu Lidia Buble, cei doi au creat un val de controverse cu ultima piese lansată. Toți fanii se întreabă dacă cei doi formează sau nu un cuplu, iar solistul de la Vunk a vorbit despre acest lucru.

Cornel Ilie a vorbit despre noua relație

Solistul de la Vunk a mărturisit că anul 2020 a fost un an care a reușit să se descopere, a fost un an care a venit cu multe schimbări atât pe plan personal, cât și pe plan profesional.

"Industria spectacolelor a fost extrem de afectată, dar a fost perioadă care a fost bună pentru oamenii creativi, pentru că a oferit foarte mult timp de gândire, de acumulare de informații și experiențe, de căutare și de creație. Așa am încercat eu, cel puțin, să folosesc perioada asta.

Am scris piese noi, iar unul dintre ele l-am lansat acum o lună și ceva, „Vino, Du-te”, duetul cu lidia Buble. Pe lângă asta am încercat să ne adaptăm puțin perioadei de pandemie și am creat un concept acustic cu care am avut vreo opt concerte în țară în ultima perioadă. Este vorba despre VUNK – Numai la doi, concertul nostru acustic în care cântam eu la pian și Gabi Maga la chitară acustică.

A fost unul dintre cei mai importanți ani, dacă nu chiar cel mai important din punct de vedere personal, la nivel de transformări interioare. A fost un an în care m-am redescoperit sau în care am găsit noi teritorii în interiorul meu, de care nu eram conștient până acum.", a declarat Cornel Ilie, potrivit Redactia.ro.

Citeste si: Cornel Ilie si Lidia Buble au vorbit in exclusivitate, la ''Teo Show'', despre relatia lor: ''M-am dus la el acasa. Ne-am desfasurat in toata splendoarea''| Video

Cornel Ilie şi Lidia Buble
Apropierea şi chimia dintre Cornel Ilie şi Lidia Buble a fost prea evidentă, pentru ca fanii lor să creadă că între cei doi n-ar fi şi altceva decât o relaţie de colaborare.

Despre Cornel Ilie şi Lidia Buble

s-a scris mult după lansarea videoclipului „Vino, du-te”, care a generat de altfel zvonurile despre relaţia lor. Cei doi artisti au recunoscut că nu se așteptau la un astfel de impact al noii lor piese asupra fanilor. Întrebați de ipostazele tandre în care au filmat, Cornel a mărturisit că au jucat un rol

"Succesul piesei este copleșitor pentru mine, oricât de tare am crezut în ea. Nu mă așteptam să ia avânt atât de repede și atât de decisiv.

Extrem de mulți oameni mi-au scris cât de tare se regăsesc în cuvintele cântecului și asta este cea mai mare bucurie a mea, pentru că asta este dovada unui hit, de fapt. Tot ce a fost amoros între Lidia și mine s-a întâmplat la filmările clipului, unde am jucat cele două personaje ale poveștii. Dacă se ajunge la astfel de zvonuri, înseamnă că ne-am făcut treaba foarte bine.", a spus solistul trupei Vunk.

Cornel a făcut cupuțin timp în urmă o mărturisire pe pagina sa de Istagram:  „Nu renunța niciodată la cineva la care nu trece o zi fără să te gândești”. Întrebat dacă există cineva special la care se gândești zi de zi, Cornel a răspus DA, dar nu a dat mai multe detalii.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Cum arata sora lui Mario Fresh! Putina lume stie ca frumoasa Raluca este sora mai mare a artistului

VIDEO | Ministrul Educației, dezamăgit de atitudinea părinților: 99% dintre părinții elevilor dintre-o școală din Capitală, împotriva testării

BOMBĂ! Gina Pistol și Smiley s-au despărțit! Este SCANDAL IMENS

Adevăratul motiv al despărțirii dintre Lidia Buble și Răzvan Simion. Nimeni nu se aștepta la asta!

Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie? Iata cum a fost surprins solistul trupei Vunk!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies