Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie? Iata cum a fost surprins solistul trupei Vunk!

,
Cornel Ilie si Eliza Suditu au decis sa puna punct mariajului 
Cornel Ilie si Eliza Suditu au decis sa puna punct mariajului 

 Cu putin timp in urma, Cornel Ilie a fost surprins in timp ce se plimba singur pe strada. Solistul trupei Vunk era foarte ingandurat, sa fie din cauza divortului?


In articol:

Singur si ingandurat, „acompaniat” doar de o cafea calda si de muzica din casti, asa a fost surprins Cornel Ilie in zona Dorobanti din Capitala.

Divortul l-a afectat foarte mult pe Cornel Ilie

La inceputul lunii septembrie, Cornel Ilie si-a anuntat divortul de mama copiilor lui. Au trecut doua luni de atunci, dar se pare ca ceea e se presupunea a fi un nou inceput este, de fapt, o perioada grea pentru artist, o lupta pentru solistul trupei Vunk. Pare ca artistul abia acum resimte efectul despartirii de Eliza Suditu. 

Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie
Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie

Cornel a fost surprins in apropierea locuintei lui, in zona Dorobanti, vineri dupa-amiaza, in jurul orei 15:00. Artistul s-a imbracat cu cele mai comode haine din garderoba, si-a luat o cafea la purtator, sa se invioreze probabil, castile in urechi, conectate, desigur, la muzica pe telefon si a inceput sa se plimbe, aparent, fara o destinatie anume. Proaspatul burlac s-a plimbat minute in sir pe strada, ingandurat si cu capul aplecat. 

Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie
Cat de mult l-a afectat divortul pe Cornel Ilie

Cornel Ilie a divortat dupa cinci ani

Cornel Ilie si Eliza Suditu au decis sa puna punct mariajului de cinci ani si relatiei de sapte ani, intr-un mod amical.

Solistul trupei Vunk a anuntat public divortul, printr-un mesaj postat pe contul de Facebook, la inceputul lunii septembrie.

„De-a lungul timpului, oamenii au făcut ca termenul «divorț» să capete un aer distructiv, fatalist, așa că o să formulez altfel: eu și cu Eliza nu mai suntem un cuplu. Am învățat foarte multe împreună unul de la altul, am învățat și mai multe despre noi înșine și, mai ales, despre viață.

Am devenit mai puternici și mai curajoși, unul prin celălalt.

Vom continua să ne creștem copiii cu aceeași dragoste și grijă, arătându-le toate frumusețile vieții, bunătatea față de ceilalți și învățându-i curajul de a face alegerile importante, la timpul lor. Ne vom ajuta mereu, rămânem aceiași prieteni buni, dar și aceleași persoane discrete cu viața lor personală. Astfel că aceasta este singura dată când vom spune ceva despre acest subiect.Vă

mulțumim că înțelegeți această alegere. Există dragoste după iubire”, a scris Cornel Ilie pe Facebook.

Cornel Ilie a divortat dupa cinci ani
Cornel Ilie a divortat dupa cinci ani

 

Citește-ne pe
Citește și:

Ce raspuns i-a dat Lidia Buble unei fane care a observat ca este nepensata: ''Eu nu...''

Viktor Orban, acuzații explozive la adresa SUA și UE: Se amestecă în politica internă a Ungariei de partea rivalului său

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Vladuta Lupau este pregatita sa devina mama pentru prima oara? Ce spune artista: "Noi asteptam"

O sa devina MAMA? S-a dat singura de gol: "Asta este camera copilului"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies