Cornel Ilie, mesaj controversat pe instagram: "Când încep să te iubesc, o fac la nebunie."

,
cornel ilie mesaj instagram
Cornel Ilie, cântăreț[Sursa foto: Instagram]

Cornel Ilie este în atenția publicului după colaborarea muzicală cu Lidia Buble. Piesa lor a stârnit nenumărate controverse, iar mulți deja s-au grăbit să spună că cei doi ar forma un cuplu.


In articol:

Cornel Ilie și Lidia Buble au lansat recent o piesă cu un mesaj puternic, dar nu doar melodia a reușit să atragă atenția publicului, ci și videoclipul în care cei doi sunt foarte apropiați. Astfel, zvonurile că cei doi artiști ar trăi o poveste de dragoste au apărut rapid în mediul online.

Cornel Ilie, declarație de dragoste. Ce a scris pe contul de instagram?

Cornel Ilie a anunțat, în urmă cu ceva timp, că el și fosta soție au decis să divorțeze, veste care a luat pe toată lumea prin surprindere. Ulterior, artistul s-a afișat în ipostaze tandre alături de Lidia Buble, însă atât el, cât și cântăreața au precizat că este vorba doar despre un act artistic, că nu au o relație și că doar au intrat în pielea personajelor din videoclipul pe care l-au lansat. 

Deși au spus în repetate rânduri că sunt doar prieteni, urmăritorii de pe instagram sunt convinși că între Lidia Buble și Cornel Ilie este o relație mult mai apropiată. Astfel, artistul a stârnit foarte multe controverse după ce a postat un mesaj de dragoste pe instagram, cei care îl urmăresc fiind convinși că textul a fost scris pentru Lidia Buble.

"Când încep să te iubesc, o fac la nebunie.

Și dacă te iubesc, să ții minte că o fac mai tare decât mă iubesc pe mine. Iar eu am învățat să-mi iubesc și defectele și greșelile și alegerile proaste. Închipuie-ți cum te iubesc pe tine. Când te iubesc, lupt pentru tine și pentru noi până la ultima scuză pe care mi-o găsesc ca să nu ne pierdem.

Când te iubesc, o fac cu tot sufletul, cu toate gândurile, cu glasul, cu privirea, cu toate simțurile, cu stomacul fluturilor extaziați, cu abundență de speranțe, cu siguranța viitorului unui oracol, cu fiecare respirație necesară, cu fiecare fericire măruntă și cu fiecare dezamăgire nemeritată.

Când te iubesc, o fac fără nicio reținere sau rușine față de ceilalți din jur. Când te iubesc, nu strig să mă audă toată lumea, ci o arăt în tot ce fac, ca să o simți tu.

Când te iubesc, o fac ca un copil care crede că din două perne poți face un castel și din două șervețele, rachete de ajuns pe lună. Când te iubesc, merg eu pentru tine în Iadul tău și îmi las pe mâinile tale Raiul meu.
Când te iubesc, nu aștept nimic la schimb. Dar dacă încep să nu te mai iubesc, înseamnă că nu mă mai iubesc nici eu pe mine. Iar atunci sper să începi tu să mă iubești.",
este mesajul pe care Cornel Ilie l-a postat pe contul personal de instagram.

Atât Lidia Buble, cât și Cornel Ilie au precizat că nu formează un cuplu, dar cu toate acestea, fanii de pe instagram se încăpățânează să creadă contrariul.

"Cred că ești lulea după Lidia Buble, nu te mai poți ascunde...", i-a scris o prietenă de pe instagram lui Cornel Ilie.

 

Citește-ne pe
Citește și:

Lidia Buble a spus tot adevărul despre presupusa relație cu Cornel Ilie: "Știm totul unul despre celălalt și mă bucur pentru colaborarea asta"

Viktor Orban, acuzații explozive la adresa SUA și UE: Se amestecă în politica internă a Ungariei de partea rivalului său

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Lidia Buble, schimbare radicală de look. Nu mai arată deloc așa!

Lidia Buble, goală pe instagram! Imaginea care a încins imaginația fanilor

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies