Cornel Galeș a murit certat cu fratele lui! Ce decizie a luat Marian Galeș chiar înainte de înmormântare. Familia este scandalizată

,

Înaintea ceremoniei de înhumare a lui Cornel Galeș, fratele soțului Ilenei Ciuculete a luat o decizie care va stârni, cu siguranță, uimirea tuturor.

Potrivit unor surse, Marian,

Citeste si: Ultima ora! Pomana in mare secret pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu! Ce s-a intamplat acolo

fratele lui Cornel Galeș, i-ar fi anunțat pe apropiații soțului Ilenei Ciuculete că nu dorește să se implice în niciun fel la ceremonia funerară.

Mai mult, atât Marian, cât și cumnata lui Cornel, Ioana Maria Moldovan, i-ar fi comunicat Vivianei, ultima iubită a văduvului celebrei artiste, că nu vor participa la înmormântare.

Cornel Galeș nu vorbea cu fratele lui de ani buni! Soţul Ilenei Ciuculete a murit supărat pe fratele lui, cu care nu vorbea de ani buni. Bărbatul se iubeşte cu Ana Maria Moldovan şi au împreună un băieţel. Fostul impresar îi acuza pe cei doi că i-au ascuns moartea tatălui său, iar de atunci nu au mai ţinut deloc legătura. Marian nu a venit nici la înmormântarea celei care i-a fost cumnată. Iar Cornel Galeş nu şi-a cunoscut nici nepoţelul.

Citeste si: Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

Citeste si: Cum va fi adus Cornel Gales in tara! „Nu se putea altfel”

„În momentul în care această concubină a intrat cu picioarele în familia părinţilor mei lucrurile s-au derulat rapid. L-a cunoscut pe fratele meu cu un an înaintea morţii mamei mele. Aş îndrăzni să întreb dacă tatăl meu este înmormântat aici, dacă a fost înmormântat creştineşte în luna decembrie, dacă i s-a aprins o lumânare.

De ce nu am fost informat în luna decembrie, chiar dacă relaţiile au fost mai reci între noi de la moartea mamei?

De ce tatăl meu, imediat după ce le-am cedat succesiunea apartamentului, a fost evacuat şi mutat la ţară în condiţii precare, de ce s-a vândut apartamentul cu 100.000 de euro, de ce ei au cumpărat imediat un apartament de lux, de ce tatăl meu s-a îmbolnăvit subit la ţară în condiţiile alea grele şi a fost mutat la un azil în Bucureşti?

De ce nu am fost anunţat că a murit tatăl meu?’’, se întreba Cornel Galeş, într-un interviu pentru o publicație din România.

Citeste si: Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales, inainte sa se stinga... Si-a prevestit SFARSITUL

Citeste si: Ce a aparut pe Facebookul lui Cornel Gales, inainte sa se stinga... Si-a prevestit SFARSITUL

 sursa: cancan.ro

 

Citește și:

Ultima ora! Pomana in mare secret pentru Cornel Gales, la Manastirea Ghighiu! Ce s-a intamplat acolo

Kiev - Fostul campion mondial Vitali Klitschko, testat pozitiv la COVID-19

Detalii terifiante! Cum arata trupul lui Cornel Gales dupa accidentul devastator

ULTIMA ORA - Cornel Gales NU a murit pe 1 decembrie! Dezvaluiri socante despre accident: "A iesit prin trapa si a murit!"

Rezultate Loto 6 din 49, duminică, 25 octombrie. Numerele extrase astăzi - Joker, Noroc LIVE


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies